Kokia antivirusine galite pasiulyti,kad neskaitytu cracku kaip virusu(jai isvis tokia yra :D) ir kad gerai saugotu kompiuteri.
Avira nemokama bet trainerius ir kaikuriuos instalus skaitys kaip virusus ir dar labai retus crackus kaip half life antro bet šiaip gera. Ir jeigu pavyždiui blokuoja kokia programa ant jos icono dešiniu paspaudi ir Antivir guard enable išjungi ir viskas gerai
Microsoft security essentials. Nemokama, lengva naudotis, randa tai ką "reikia".
Aš tai naudoju avast! ir man gerai viskas,jei kur naršau ir būna virusas iškart ispėja apie jį:)
AVG + NOD32 = PC IN SAFE PLACE!
Na aš ir naudoju avira ir kolkas man ji geriause nes ilgiau kompas laiko
Everis parašė:
AVG + NOD32 = PC IN SAFE PLACE!
na rimtai zinai kas buna kai 2 antivirusines irasai?Manau nezinai tai pasakysiu irasius 2 antivirusines susipjauna tarpusavi ir kompa pradeda taip laginti kad reiks win perasyti nes tik spesi ijungti visas pc teoriskai pagibs tai geriau zmoniu nekladink nes kai isirasys 2 antivirusines ir PC uzlus tave prakeiks
Na as k4rkax siulyciau ESET smart security nes ji yra gera naudoja nedaug resursu ir ja lengva nulauzti
Redaguota 2011-05-29 14:02
Joa.. 2 antivirusiniu niekad nereik rasytis.
Nu pas mane lygtais kažkada buvo 2 antivirusinės bet nieko nebuvo :) ištryniau tą kitą nes ir pc nenoriu apkraut :)