Kaip suzinoti savo SSID ir WEPkey? :D
----------------------------------------------------------------------------
Krc, noriu pasijungti interneta ant PSP, skenuojant pagauna kelis SSID ir nezinau kuris manasis.
(mano internetas nera belaidis)
Redaguota 2011-07-05 20:49
Savo ieskau, bet dokuose nera :(
as tai kai nuvaziuju i buta su loptupu prisijungiu is kayminu kas tau rup?:D jungies ir viskas
novix parašė:
tai ant routerio ieskoks jei isvis ten ira wireles, parasyk koks routerio modelis
Redaguota 2011-07-05 22:29
saitanas parašė:
[quote]novix parašė:
tai ant routerio ieskoks jei isvis ten ira wireles, parasyk koks routerio modelis[/quote]
wrt-312, bet ant jo yra tik FCC ID, LANMAC, WANMAC. :|:=
------------
???
Redaguota 2011-07-06 20:13
nezinau kaip tau ir patarti turejo duot tau tuos kodus tiekejas, o gal isviso nera to kodo ira laisvas priegos taskas ir gali junktis kas nori
Jei iš tavo routerio i PC eina laidas, tai reiškia tavo routeris ne Wirreles, taigi prisijungt prie jo ryšiu neįmanoma, nes pats routeris neskleidžia jokio ryšio... OMG, tikiuos suprasi ta mano marmalynę ;D
novix parašė:
[quote][quote]Sveiki,
Norėčiau prisijungti internetą prie nešiojamojo kompiuterio tam man reikia manųjų ssid ir wep kodų, taigi, norėčiau sužinoti kaip juos gauti.
ATS.:
Laba diena,
Tokiu atveju jūs galite prisijungti maršrutizatorių ir naudotis paslauga,
[/quote]
Toks buvo mano pokalbis so interneto tiekejais...
Dokuosese nieko neraso kaip gauti tuos kodus :@
Jei iš tavo routerio i PC eina laidas, tai reiškia tavo routeris ne Wirreles, taigi prisijungt prie jo ryšiu neįmanoma, nes pats routeris neskleidžia jokio ryšio... OMG, tikiuos suprasi ta mano marmalynę ;D
-o routeris pas mane wirreles parasyta.[/quote]
tai reikejo sakyt kad pas tave yra marsrutorius ir yra vienas kompas prijunktas, o tu nori prisijunkti dar su laptopu per bevieli interneta tik nezinai savo wep/key
Redaguota 2011-07-07 20:43