📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kaip suzinoti savo SSID,WEPkey?
12 žinutės · 8,823 peržiūros
🕐 2011-07-05 18:36 #1
Kaip suzinoti savo SSID ir WEPkey? :D
----------------------------------------------------------------------------
Krc, noriu pasijungti interneta ant PSP, skenuojant pagauna kelis SSID ir nezinau kuris manasis.
(mano internetas nera belaidis)
Redaguota 2011-07-05 20:49
🕐 2011-07-05 20:32 #2
novix parašė:
Kaip suzinoti savo SSID ir WEPkey? :D

kaip itariu ne savo o kaimyno :D jei savo, turetu but ant routerio duomenys ar dokumentuose
🕐 2011-07-05 20:38 #3
Savo ieskau, bet dokuose nera :(
🕐 2011-07-05 22:14 #4
as tai kai nuvaziuju i buta su loptupu prisijungiu is kayminu kas tau rup?:D jungies ir viskas
🕐 2011-07-05 22:26 #5
novix parašė:

tai ant routerio ieskoks jei isvis ten ira wireles, parasyk koks routerio modelis
Redaguota 2011-07-05 22:29
🕐 2011-07-06 12:33 #6
saitanas parašė:
[quote]novix parašė:

tai ant routerio ieskoks jei isvis ten ira wireles, parasyk koks routerio modelis[/quote]
wrt-312, bet ant jo yra tik FCC ID, LANMAC, WANMAC. :|:=
------------
???
Redaguota 2011-07-06 20:13
🕐 2011-07-06 23:48 #7
nezinau kaip tau ir patarti turejo duot tau tuos kodus tiekejas, o gal isviso nera to kodo ira laisvas priegos taskas ir gali junktis kas nori
🕐 2011-07-07 12:47 #8
saitanas parašė:
nezinau kaip tau ir patarti turejo duot tau tuos kodus tiekejas, o gal isviso nera to kodo ira laisvas priegos taskas ir gali junktis kas nori

Kas nori tikrai negali jungtis, nes buciau prisijunges ir as, o ir kodu nedave nes visus popierius perknisaku kokius tris kartus.

Na jeigu niekas nezino, tj ir apseisiu :D
🕐 2011-07-07 12:52 #9
Jei iš tavo routerio i PC eina laidas, tai reiškia tavo routeris ne Wirreles, taigi prisijungt prie jo ryšiu neįmanoma, nes pats routeris neskleidžia jokio ryšio... OMG, tikiuos suprasi ta mano marmalynę ;D
🕐 2011-07-07 15:27 #10
The parašė:
Jei iš tavo routerio i PC eina laidas, tai reiškia tavo routeris ne Wirreles, taigi prisijungt prie jo ryšiu neįmanoma, nes pats routeris neskleidžia jokio ryšio... OMG, tikiuos suprasi ta mano marmalynę ;D

tai nebutinai reiskia, kad jei ant laido tai routeris jau ne wireles, pagal jo modeli parasyta tai yra ta wireles...

novix o dokumentuose neraso kur jieskot to kodo jei jau nedave, arba skambink interneto tiekejui ir klausk...
🕐 2011-07-07 16:14 #11
[quote]Sveiki,

Norėčiau prisijungti internetą prie nešiojamojo kompiuterio tam man reikia manųjų ssid ir wep kodų, taigi, norėčiau sužinoti kaip juos gauti.

ATS.:
Laba diena,

Tokiu atveju jūs galite prisijungti maršrutizatorių ir naudotis paslauga,
[/quote]
Toks buvo mano pokalbis so interneto tiekejais...
Dokuosese nieko neraso kaip gauti tuos kodus :@

-o routeris pas mane wirreles parasyta.
🕐 2011-07-07 16:58 #12
novix parašė:
[quote][quote]Sveiki,

Norėčiau prisijungti internetą prie nešiojamojo kompiuterio tam man reikia manųjų ssid ir wep kodų, taigi, norėčiau sužinoti kaip juos gauti.

ATS.:
Laba diena,

Tokiu atveju jūs galite prisijungti maršrutizatorių ir naudotis paslauga,
[/quote]
Toks buvo mano pokalbis so interneto tiekejais...
Dokuosese nieko neraso kaip gauti tuos kodus :@

-o routeris pas mane wirreles parasyta.[/quote]
tai reikejo sakyt kad pas tave yra marsrutorius ir yra vienas kompas prijunktas, o tu nori prisijunkti dar su laptopu per bevieli interneta tik nezinai savo wep/key
Redaguota 2011-07-07 20:43
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti