Sveiki visi visiškai susivarė mano vista :( (kaip ir reikėjo tikėtis) Bet vistiek db su pinigais striuka tai gal žinot kokia išeiti. Kai ijungiu viskas normaliai parodo vista ženkliuka, paskui welcome o paskui juoda ekrana tiktai su pelyte. paspaudžiau alt+shift+delete per task manageri pasijungiau chroma. Bandžiau restore point nesuveikė (ps bandžiau užvakar buvusi restore point kai dar viskas gerai buvo) Tai gal kas žinot kaip pataisyt?
Redaguota 2011-09-11 13:16
Rasykis win 7 daug negalvojes:D O prie ko tie pinigai?
Tai win pirkt reikia gi O Disko operacinės neturiu
paprasyk draugo kad atsiustu windus ir isirasyk i diska ir isirasyk i savo pc ir vsio problema isspresta
va
http://thepiratebay.org/torrent/6499888/Windows.7.Ultimate.Sp1.32bit.x86.June.2011
Redaguota 2011-09-11 12:20
pabandyk pravalyt is pc dulkes ir.t.t. man ant win 7 tas pac buvo as pravaliau pc ir viskas
Ne ne tikrai ne del to Bet vistiek ačiū už pasiulima + man reik visa pc ardyt kad valoyt nes toks modelis geriau operacine visai perrašisiu i 7
Sveiki vėl iškilo problema bet jau su 7 žinot kai visi efektai būna nuimti? Tai pas mane taip yra nors efektai uždėt. + rezoliucija duoda tik iki 1280x720 o mano ant vistos normali buvo 1366x780 ar kažkaip panašiai. Tai gal turit sprendimu?
Da Plius mygtukai garsinimo email bluetooht ir inter kur ant kompo yra ir neveikia
Redaguota 2011-09-12 19:59