Kaip gauti ar vadinas. Programa kur pvz nusiunti zmogui ir pasakai kad cia pvz travian hack jis suveda ten login pass ir man i emaila atsiuncia. ? gal zinot? ;)
tai yra keylogeris ir tai dazniausiai daroma per weba
Gali duoti is kur parsisiusti Ir paiskinti kaip naudotis :DDD
Google jutai, reikia naudotis..
Suprantat man reike tokios programos kur nusiunciu kamnors. Jie pajunge ir jos nerodo jiem. tik irasineja pvz typinga. Ka spaudo su klavetura. ir paskui atsiuncia man i emaila. tai cia tas keyloggeris taip sugeba ??? :D
Logiškai ir konkrečiai jai gali paaiškink , nes iš to ką sumaliai tai supratau kažką panašaus į tai : tu nori matyti , ką tavo draugas pavizdžiui daro prie kompo ?
Zodziu jau isiaiskainau. Dabar klausimas turiu ta keylogger'i VicSpy keylogger 2008 ir reikia FTP is kur gauti ten ta serveri ftp ?
Zodziu turiu lhosting.info kaip tutorial ir vicspy keylogger ir ten suvedu ten USER pass hosting ir spaudziu check ir rodo BAD USER OR PASSWORD. bet tikrinau 10 kartu.
Duokit toki keylogger'i kad gauciau tuos ka raso I el.Pasta...
Duokit toki keylogger'i kad gauciau tuos ka raso I el.Pasta...
Redaguota 2011-10-21 22:00
Andan ne tavo protuj cia suvokti
Assassin. Gal tu moki ? Padetum. :D
Tai blyn gal kasnors padekit. o ne tarpusavyje aiskinkites kas turi didesni IQ....
Na atleisk jai sutrugdžiau , bet žinai kai žmogus pasijaučia įžeistu, dažniausiai atkerta.
Suprantama. Bet negi niekas nezino kaip su tuo Keyloggeriu dirbti cia visi gamerieciai turi zinoti...