📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Del windows viruso
5 žinutės · 1,966 peržiūros
🕐 2011-10-31 11:33 #1
Sveiki isimete i mano windows vista virusas.Per mozzila kai eini googlej meto visokias nesamones o db mozzila visai pradejo uzstrigt.Bandziau antivirusines gal 6 buvau atsisiuntes neleidzia nei vienos suinstaliuot.Ka patartumet daryt?
🕐 2011-10-31 14:54 #2
Kalbėk konkrečiai , o ne su panika labai manai daug ką čia užėja žmonės supras ? Tai antivirusinės neturi tipo ? Jei turi tai aišku ---> scan ---> find the virus ---> delete the virus , arba šiaip gal prasidėjo nesamonės su Windows Explorer , jisai kartais tokių nesamonių pridirba ant Windows Vista. O dar kai problema su Windows Explorer geriausias būdas pravalyti kompiuteri nuo dulkių , perkrauti keletą kartų ir kas 10 minučių , po to bandyti daryti ką nors , o jei dar neveikia tai jau vežk taisyti arba lauk gal kas nors dar čia išsprestu tavo bėdą. Ir po to jei čia būtu virusas būtinai parsisiūsi antivirusinę nuo interneto puslapių blogų - Norton Security AntiVirus.
Redaguota 2011-10-31 14:57
🕐 2011-10-31 15:06 #3
Kam zmogui vark jei jau seni pavarge windai del kompakta ir persirasyk win jei nieko per daug wertinogo nelaikai C diske o apskritai kompas lagina geriausias manau butu variantas svarus win perasymas
🕐 2011-10-31 15:18 #4
Na , o išeitis jei yra kas svarbaus C diske tai nusipirk hardą/kietajį diską nepamenu kaip jį vadina jame yra 300gb laivos vietos į jį viską įsikelk, perrašyk windows'us ir įsirašyk iš hardo/kietojo disko viską ko reikia. ;)
🕐 2011-10-31 16:15 #5
na aisku dekuj uz atsakymus, man ta pati meistras sake.Hardo butinai reikia nes 12 GB muzono kompe ir 25 GB filmu.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti