Sveiki taigi man yra problema su internetu jau kelis men o gal ir metus kai as zaidziu koki online game man dingsta internetas, po to kai vel pradeda veikt bandau jungtis i game ir nebeveikia zaidimas pvz per samp pries tai rode servus kad viskas veikia o veliau neberodo kad veikia, is vis neberodo kiek online zmoniu ir kaip jungiuos raso didn't responding. Kas cia galetu but? gal internetas levas? mano intikas zebra emam is kaimynu. :(
gali but ,tiesiog, kad tau luzineja tas interneto rysis.Pagal tavo nupasakojimus, nuluzus internetui, daznai taip ir buna, kad prie online reikia jungtis is naujo (nors kartais ir ne), ir tuo paciu meta klaidas (didin t responding).Kur gyveni ar nuosavam name ar daugiabuyje?
daugiabutyje bet kartais dienomis man is vis visa diena dingsta intikas ir riek eit pas kaimynu, jie pasako kad jiems yra intika tai jie padaro refresh ir vel man veikia...
ka tu nori kai vogi is kaimynu |(
_____________________________________________________________________________________
ir jeigu tavo kaimynai tau kaiptik leidzia tai patarciau su laidu susijungti ir vsio : taspats kai su mano dede , pyzdi** is kaimyno krc bet jie geri draugai , zinoma viska leido krc susitare ir padare taip prasivede laidu ir abu turi ijejima prie pc .. zinoma primokejo uz laida ....t.t..
ir del tavo problemos tai Daznai taip buna kai naudojasi Wirreless connection
Redaguota 2011-11-04 18:05
Ne i tema bet yra wireless arba tiesiog wi-fi :D