📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dėl kompiuterio
6 žinutės · 2,623 peržiūros
🕐 2011-11-18 16:07 #1
Sveiki visi,gal galėtumet man padėti,matot man kartais būna taip.Žaidžiu kokį žaidimą ar šiaip kurnors naršau,ir man persikrauna kompiuteris išmeta melyną ekraną ir restartuojasi,kiek žinau tai yra Blue screen of death (Bsod).Gal kas moka ištaisyti šitą bieda?
🕐 2011-11-18 16:13 #2
Jam bsod gali atsirasti del daug priezasciu , patarciau pradziai praskenuoti visa pc , sutvarkyti "registry" , praziureti kokias programas nesenai isidiegiai [ nes jos gali buti atsiradimo priezastis ] ir jas istrinti.
Na o jei niekas nepadeda reinstall windows ir turetu buti gerai .
🕐 2011-11-18 16:14 #3
Atsinaujink driverius naudok driver genius ligtais toks pavadinimas su ja atsisiusi visus driverius ir turetu isispresrti si problema
🕐 2011-11-18 17:48 #4
Man buvo panaši problema mėtidavo tuos blue screen ir win keičiau ko tik nedariau paaiškėjo kad čia viskas vyko dėl to kad mano ramai buvo su klaidom. Taip kad pasitikrink ramus su memtest. Jai bus kokiu klaidu reiškias dėl ramu čia mėto tau tuos blue screen.
🕐 2011-11-18 18:09 #5
kaip ir minejo jau cia kazkas, si problema gali kilt del daug priezasciu. Dar gali but, kad byra tavo kietasis diskas.Gali pamegint sutvarkyt blogus sektorius ir pamatysi ar bent jau kuriam laikui nebeliks sios problemos ar ne.Jei diskas pradeda byret tai net ir tvarkant blogus sektorius, klaidos vis atsiranda ir atsiranda, kol galu gale diskas visai sueina
🕐 2011-12-01 19:56 #6
Reinstall windows :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti