sveiki visi noreciau jusu patarimu ar isvestu man Gta IV ant 1gb ram (W7) 512mb vaizdo plokstes AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 5.40 GHz GeForce 8500 GT || ar vilktu?
ramu per mazai reikia min kaskur 2gb...
na ant minimum gal nes ram mazai ramu turetun 2.5 kaip tik ant 7 o ant xp uztektu ir 2 is karto pasakau kad nesitikek geru grafiku nes gta 4 optimalizacija yra siaubinga
nu man ir uztektu ant minimum
lagas manau sioks toks bus..
Ramai mazai ka lemia svarbu vaizdo plokste ir procesorius
o mano laptop pavestu? Hp Pavilion g7-1002sa su AMD Athlon™ II P360 dual-core procesorium 2.30GHz, 4gb ram ir AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 vaizdo plokste 2GB.
Redaguota 2011-12-23 22:53
Emi, pas mane penkiatūkstantinės 1gb ddr5 buvau atsisiuntes ir tikriausiai del kreko lagino kas dvi sekundes, bet proco šiek tiek geresnio reikėtu :)
matas man taspats kai paspauzdavau betkoki miktuka sulagindavo netgi tous kurie nieko nedaro ir lagindavo nors ant minimum ar ant maximum taip pat lagindavo pieva kaskokie buva istriniau :D o svarbiausie stovedavau ir nieko nelagindavo ant max net reklama pati pirma nelagino
Matai bet is kur man zinot kuris crackas geras? bet ir siaip sis laptop nieko man neveza.. as manau kad vaizduske per silpna..
O gal yra kokia nors programa kuri galetu padeti laptop, kad geriau viska veztu.. ar kas nors panasaus...
Redaguota 2011-12-24 11:30