📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
anegdotai
11 žinutės · 3,454 peržiūros
🕐 2012-01-09 18:27 #1
parasykit cia geru anegdotu

eina juodai apsirenges zmogus

narkomanai ji smsa uztempe ant namo stogo ir numeta. vienas narkomanas sako
-sakeu kad kunigas, o tu betmenas , betmenas...
🕐 2012-01-09 18:33 #2
Vaikinui labai patiko viena mergina. Todėl jis priėjo prie jos ir prisipažino jai savo jausmus. O jinai jam ir sako:
- Tu turi 3 mersus?
Jis:
- Ne.
Jinai:
- O dviejų aukštų vilą?
Jis:
- Ne.
Nusiminęs jis prieina prie tėvo ir prašo patarimo. Tėvas jam ir sako:
- Nu ką aš galiu pasakyti. Parduosi savo bentlį, nupirksi gi tuos 3 mersus. Bet griauti vilos tris aukštus dėl bobos, sūneli, tai nerimta...

Psichiatrinė ligoninė. Gydytojas eina koridoriumi ir mato kaip ligonis tempia žeme už virvutės pririštą dantų šepetėlį.
"Tuoj sakys, kad šunį vedžioja" - pagalvoja gydytojas ir klausia:
- Ką čia veiki?
- Dantų šepetėlį tempiu už virvutės, - išsišiepęs atsako ligonis.
Gydytojas pakraipė galvą ir nuėjo, o ligonis šepetėliui:
- Cha, gerai mes čia jį apgavom, Murziuk!

Vaikinas pirmą kartą parsiveda savo merginą pas save. Ji tik užėjus netyčia garsiai pirstelėjo, susigėdo ir užvertusi galvą sako:
- Ooo, kokia graži jūsų "liustra"...
- Į svetainę užeisi, visai apsišiksi!

Žmona sako vyrui:
- Išeinu penkioms minutėms. Pamaišyk kas pusvalandį sriubą!

Žmona, sėdinti prie vairo, sako vyrui:
- Tas pėsčiasis turbūt savižudis. Jis jau pusę valandos bėga priešais mano mašiną. Ką daryti?
- Brangioji, grįžk nuo šaligatvio į važiuojamąją kelio dalį.

Kuo skiriasi medis nuo vagies?
Medį pirmiausia pasodina ir tik vėliau jis užauga, o vagis pirmiausia užauga, o tik vėliau jį pasodina.

Išeina vyras su draugais i medžioklę, po savaitės skambina žmonai ir sako:
- Tai va, dabar visą mėnesį mėsos nepirksim!
- Tai ka briedį nušovei?
- Ne. Pinigus pragėriau.

Įsilaužėlio žmona savo vyrui:
- Kur buvai vakar naktį? Rytiniame laikraštyje nepranešta nė apie vieną įsilaužimą.

Restorano lankytojas padavėjui:
- Prašau man 275 gramų kepsnį su trečiuoju jautienos šonkauliu. Kepti lygiai penkias minutes ir pašalinti riebalus.
- Mielai, pone. O kokios kraujo grupės turi būti jautis?

Leitenantas puskarininkiui:
- Pasidomėkite kareivio Huberto praeitimi. Po kiekvienų šaudymo pratybų jis nutrina nuo šautuvo pirštų antspaudus.

1937 metai. Josifas Stalinas važiuoja į mokyklą aplankyti mokinių, papasakoti jiems apie komunizmą ir panašiai. Ateina į vieną klasę ir pradeda kažką pasakoti. Vaikams nuobodu, jie ima knapsėti. Tai matydamas, J. Stalinas iš monologo pereina į dialogą:
- Sakykite, vaikučiai, gal turite kokių klausimų:
Ranką pakelia Pėtia:
- Taip, turiu tris klausimus.
- Sakyk, - leidžia J. Stalinas.
- Pirma: kas nužudė Kirovą? Antra: kodėl žmonės šalyje taip skursta? Trečia: kodėl šalyje nuolat pažeidžiamos žmogaus teisės, vykdomi trėmimai?
J. Stalinas išbąla, jį išpila šaltas prakaitas, bet staiga suskamba skambutis, vaikai pašoka ir išbėga iš klasės. Kitos pamokos pradžioje J. Stalinas pratęsia:
- Na, ar dar kas nors turite klausimų?
Ranką pakelia Maša:
- Taip, turiu penkis klausimus.
- Sakyk, - leidžia J. Stalinas.
- Pirma: kas nužudė Kirovą? Antra: kodėl žmonės šalyje taip skursta? Trečia: kodėl šalyje nuolat pažeidžiamos žmogaus teisės, vykdomi trėmimai? Ketvirta: kodėl skambutis nuskambėjo 20 minučių anksčiau? Penkta: kur dingo Pėtia?
🕐 2012-01-09 18:35 #3
vytas parašė:

Ne taip yra ...
Du narkomanai pagrobia kunigą , užlipa ant stogo ir numeta , tai vienas ir sako :
Aš tau sakau , kad ne betmans , o tu betmans betmans....

Dbr mano (True story ) : Važiuoja lietuviai prie latvijos sineos ir sugalvoja trumpam į latvija nuvažiuot , važiuoja važiuoja ir metai sustabdo mato vienas girtas kai šliurė guli gale ir sako : Išlipkit. Tie išlipo laiko Šliure ir Šliurė sako : Kas tu toks , kad mane čia stabdytum ?!
Policininkas : Atsiprašau ?!
Šliurė : Nieko tokio dar gali pabūti
Policininkas : Kad per 24 h išvažiuotumėt iš šalies!
Šliurė : Mes ne latviai , kad 10 km važiuotume 24h ;D

Dar vienas irgi true story : Nu 4 draugai iš baliaus grįžta ir jau reik išsiskirti : - Mes su edvinu dar paeisim ... Paėjo 10 metrų ir jie išsiskyrė . Eina prie mašinos ir baksnoja telefoną į mašinos dureles (Girtas) ir galvoja sau "Ale pultelis neveik". Sugalvojo išlaužti langą :D . Tik kai dėjo iš alkūnės visas stiklas išbirėjo . Už 2-3 min mentai jau ten buvo , sodina į mašiną o tas vis "Čia mano mašina pultelis neveik " ir t.t . Policininkas nusiima kepurę , nubraukia prakaitą ir sako : Na ir naktelė tai bomža gaudom su vežimėliu nuo kalno , tai dviračių vagis nešinas dviratį vogė ir dar itikinėjo , kad vietnamo veteranas ... pfuuu.... Nu nuveža tą į nuorodą ir žiuri edvinas sėdi su vėliku ir visas purvinas :DDDDD
Redaguota 2012-01-09 18:42
🕐 2012-01-09 18:45 #4
Kalbasi trys bepročiai psichiatrinėje ligoninėje. Pirmas ir sako:
-Na, vakar atvežė naujų knygų, ar skaitėt kas?
Antras sako:
-Taip, pagirebiau vieną neblogą, daug veikėjų, įdomi labai!
Trečias sako:
-Aš irgi pora pasiėmiau, tikrai įdomios, labai daug veikėjų, paveiksliukų, tik gailą kad tekstas labai panašus visur...
Įbėga į salę gydytojas ir sušunka:
-Nu dabar prisipažinat, kurie telefonų knygas pavogė?!
🕐 2012-01-09 18:54 #5
GrizZzLy parašė:
[quote]vytas parašė:

Ne taip yra ...
Du narkomanai pagrobia kunigą , užlipa ant stogo ir numeta , tai vienas ir sako :

Dbr mano (True story ) : Važiuoja lietuviai prie latvijos sineos ir sugalvoja trumpam į latvija nuvažiuot , važiuoja važiuoja ir metai sustabdo mato vienas girtas kai šliurė guli gale ir sako : Išlipkit. Tie išlipo laiko Šliure ir Šliurė sako : Kas tu toks , kad mane čia stabdytum ?!

Dar vienas irgi true story : Nu 4 draugai iš baliaus grįžta ir jau reik išsiskirti : - Mes su edvinu dar paeisim ... Paėjo 10 metrų ir jie išsiskyrė . Eina prie mašinos ir baksnoja telefoną į mašinos dureles (Girtas) ir galvoja sau "Ale pultelis neveik". Sugalvojo išlaužti langą :D . Tik kai dėjo iš alkūnės visas stiklas išbirėjo . Už 2-3 min mentai jau ten buvo , sodina į mašiną o tas vis "Čia mano mašina pultelis neveik " ir t.t . Policininkas nusiima kepurę , nubraukia prakaitą ir sako : Na ir naktelė tai bomža gaudom su vežimėliu nuo kalno , tai dviračių vagis nešinas dviratį vogė ir dar itikinėjo , kad vietnamo veteranas ... pfuuu.... Nu nuveža tą į nuorodą ir žiuri edvinas sėdi su vėliku ir visas purvinas :DDDDD[/quote]

Paskutinis tavo anekdotas tikrai ne true story neskiesk... as zinau ta anekdota...
🕐 2012-01-09 19:29 #6
jutas parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]vytas parašė:

Ne taip yra ...

Dar vienas irgi true story : Nu 4 draugai iš baliaus grįžta ir jau reik išsiskirti : - Mes su edvinu dar paeisim ... Paėjo 10 metrų ir jie išsiskyrė . Eina prie mašinos ir baksnoja telefoną į mašinos dureles (Girtas) ir galvoja sau "Ale pultelis neveik". Sugalvojo išlaužti langą :D . Tik kai dėjo iš alkūnės visas stiklas išbirėjo . Už 2-3 min mentai jau ten buvo , sodina į mašiną o tas vis "Čia mano mašina pultelis neveik " ir t.t . Policininkas nusiima kepurę , nubraukia prakaitą ir sako : Na ir naktelė tai bomža gaudom su vežimėliu nuo kalno , tai dviračių vagis nešinas dviratį vogė ir dar itikinėjo , kad vietnamo veteranas ... pfuuu.... Nu nuveža tą į nuorodą ir žiuri edvinas sėdi su vėliku ir visas purvinas :DDDDD[/quote]

Paskutinis tavo anekdotas tikrai ne true story neskiesk... as zinau ta anekdota...[/quote]Ir neskiedžiu nes čia buvo dviejų draugų pokalbis aš jį tik suformulavau į anekdotą
🕐 2012-01-09 19:53 #7
Skrenda Bilis Geitsas (kosmose) kosminiu erdvelaiviu ir galvoja: As tikrai esu pats svarbiausias zmogus visame pasaulyje, mane viena isodino i 3 vieti erdvelaivi ir dar langa leido atsidaryti!
🕐 2012-01-09 20:04 #8
- Patrauk nuo manęs savo šunį... Ant manęs jau blusos šliaužioja...- Reksai, pasitrauk, dėdė turi blusų.

Atbėga Petriukas pas mamą ir rėkia:
-Mama, tėvelis palėpėj pasikorė!
Mama greit nubėga. Pamčiusi,kad nieko nėra jau ruošiasi rėkt ant jo, o jis prabyla:
-Su balandžio pirmąją! Jis rusy kabo.

Teisia gruziną už žmogžudystę. Teisėjas:
- Gogi, tai už ką gi reikėjo žmogų nužudyti?
- Aš jį nužudžiau ne už tai, kad jis dvi dienas po mano langais šmirinėjo (turistas bl...).
- Ir ne už tai, kad jis į 9 aukštą užsliuogė (alpinistas bl...).
- Ir ne už tai, kad jis visus stikliukus barelyje perdėliojo (šachmatininkas bl...).
- Ir netgi ne už tai, kad jis su mano žmona permiegojo (pleibojus bl...), o už tai, kad išeidamas pasakė: "Iki pasimatymo" (optimistas bl...)

Ateina gėjus į mėsos parduotuve ir prašo dešros, pardavėja klausia : ar gali būt supjaustyta griežinėliais? o gėjus piktai atrėžė : pas mane š*kna o ne taupyklė!

Jaunas kunigas labai jaudinasi prieš mišias. Klausia senojo kunigo patarimo. Kunigas sako:
- Kad nesijudintum išgerk 50g.
Kitą dieną Jaunasis kunigas klausia:
-Na kaip man sekėsi?
Kunigas atsakė:
- Pirma, aš tau sakiau išgert 50 g, o ne visą bonką; antra, sutanos į kelnes niekas nesikiša; trečia, Dievo motina buvo Marija, o ne kažkokia kūrv*; ketvirta, apaštalų buvo 12, o ne dac****a ; penkta, po mišių reikia pasakyti "Eikit su Dievu", o tu kur juos pasiuntei?
Redaguota 2012-01-09 20:17
🕐 2012-01-09 20:15 #9
Vyksta dailės pamoka, mokytojas sako: - Vaikai, nupieškite Counter Strike. Po kiek laiko ateina Petriukas prie mokytojo ir sako: - Nupiešiau. Štai. Mokytojas sako: - Bet juk čia tik baltas lapas. - Ne mokytojau , če flashbang'as ..

Viena šeima niekaip negalėjo susilaukti vaikų, todėl nutarė pasinaudoti vyro, teikiančio apvaisinimo paslaugas, pagalba. Tą dieną, kai turėjo ateiti apvaisintojas, ponas Fosteris tarė savo žmonai: - Aš išeinu. Tuojau turėtų ateiti tas vyras. Po pusvalandžio visai atsitiktinai į duris paskambino fotografas, darantis vaikų nuotraukas. Jis, eidamas pro šalį, nutarė ir čia pasiūlyti savo paslaugas: - Labas rytas, ponia! Jūs manęs nepažįstate, bet aš čia atėjau... - O, tik nereikia aiškintis, aš jūsų jau seniai laukiu, -- tarė ponia Foster, įleisdama svečią. -Tikrai? -- Nustebo fotografas. -- Labai puiku! Mano darbo sritis-vaikai. - Tai ir yra, ko aš ir mano vyras tikėjomės. Prašom sėstis, tai kur mes pradėsim? -- paklausė sumišusi ponia Foster. -Viską palikite man. Paprastai aš darau du kartus vonioje, vieną antsofos ir, ko gero, porą kartų lovoje. Kartais svetainės grindys tam irgi puikiai tinka, čia galima gerai išsiplėsti. -Vonia ir svetainės grindys?! Nenuostabu, kad mums su Hariu nepasisekė. -Matot, ponia, niekas iš mūsų negali garantuoti geros kokybės kiekvieną kartą. Bet jei mes pabandysime keletą skirtingų pozų, ir iš šešių ar septynių kampų, neabejoju, kad rezultatais jūs būsite patenkinta. -Aš tikiuosi, kad mes greitai visa tai atliksime? -sušnibždėjo ponia Foster. -Mano darbas, ponia, reikalauja laiko. Žinoma, galėčiau spustelt ir viską atlikti per 5 min, bet jūs nusiviltumėte. -Argi to nežinau! -- sušuko ponia Foster. Fotografas atsidarė lagaminėlį ir išsitraukė aplanką su vaikų nuotraukom.. -Šita daryta ant autobuso stogo Londono centre. -O Dieve! – sušuko Foster, šluostydamasi prakaitą. -O va šie dvyniai kažkaip atsitiktinai pavyko, nes su jų motina buvo sunku dirbti. Ji nuolat klykė ir rėkė, sunkiai galėjau susikoncentruoti. -Ak štai kaip. – tarė Foster. -Taigi ponia, jei jūs pasiruošusi, išsitrauksiu trikojį ir galėsim pradėti. -Trikojį? – išsigando Foster. -O taip, aš naudoju trikojį pasidėti savo Canon'ui. Jis per didelis nulaikyti, kai pradedu savo darbą. Ponia, ponia! O Dieve, ji nualpo!

Mirė kunigas.Jį palaidojo ir nuskrido jis į dangų, bet dievas neatidaro jam vartų. kunigas sako: - atidaryk man vartus įleisk mane į rojų. Aš juk visą gyvenimą tau tarnavau. Bet dievas neįleidžia. Tada miršta bomžas ir rojaus vartai prieš jį atsiveria ir jis įžengia į rojų. tada kunigas sako: - Kodėl tu įleidai tą bomžą? - Supranti kada tu meldeisi visi miegojo , o kada jis vairavo autobusą girtas visi meldėsi!

Jaunas kunigas turi pirmą kartą atlaikyti mišias. Jis labai jaudinasi, vietos neranda. Senasis kunigas jam pataria: -Prieš mišias išgerk 50 gramų bus drąsiau. Po mišių senasis kunigas sako: - pirma, aš tau sakiau išgert 50 gramų, o ne visą bonką. antra, Marija buvo Dievo motina, o ne kažkokia ku***, trečia, Apaštalų buvo 12, o ne dach***, ir ketvirta, mišių pabaigoje reikia sakyt " siunčiu jus su Dievu", o tu kur juos pasiuntei?
🕐 2012-01-09 20:16 #10
dragon ltu 2 parašė:
- Patrauk nuo manęs savo šunį... Ant manęs jau blusos šliaužioja...- Reksai, pasitrauk, dėdė turi blusų.

Atbėga Petriukas pas mamą ir rėkia:
-Mama, tėvelis palėpėj pasikorė!
Mama greit nubėga. Pamčiusi,kad nieko nėra jau ruošiasi rėkt ant jo, o jis prabyla:
-Su balandžio pirmąją! Jis rusy kabo.

Teisia gruziną už žmogžudystę. Teisėjas:
- Gogi, tai už ką gi reikėjo žmogų nužudyti?
- Aš jį nužudžiau ne už tai, kad jis dvi dienas po mano langais šmirinėjo (turistas bl...).
- Ir ne už tai, kad jis į 9 aukštą užsliuogė (alpinistas bl...).
- Ir ne už tai, kad jis visus stikliukus barelyje perdėliojo (šachmatininkas bl...).
- Ir netgi ne už tai, kad jis su mano žmona permiegojo (pleibojus bl...), o už tai, kad išeidamas pasakė: "Iki pasimatymo" (optimistas bl...)

Prajuokino visi tavo anekdotai.
🕐 2012-01-10 18:20 #11
GrizZzLy

nu nezinau nes ta anegdota as radau anegdotu knygoi ir ten taip buvo parasyta

kalinys gauna laiska nuo zmonos.
-ka raso. -klause kitas kalinys
-sunu antriems metams paliko . koke geda seimai...
Redaguota 2012-01-10 18:22
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti