Sveiki :)
Noreciau paklausti kas zaidziate Farming Simulator 2011 online rezimu? turiu keleta klausimu :) galite iskart rasyti savo skype cia arba rasyti i skype man Skype: dielius
Ciuvas negalejai to paklausti saudykloje?
Beje pasakyk man kas domaus tam simuletoriuje?
Gal tau ir nieko idomaus, nieks taves neklausia ar idomus tau ar ne...
Nepradekit cia rasyneti to ko neklausiu turiu keleta klausimu ir tiek kas losia tegul atsiuncia savo skype o jau ka as losiu mano reikalas
Nejaugi niekas nelosiat Farming Simulator 2011 Online? :D
Levas zaidimas niekas ir nelosia...
drygas as ir nesuprantu kaip galima tokias nesamonias zaist...
Gal jums tas farming ir nesamonė bet man tai pats malonumas tik ne Farming Simulator 2011 o Agrar .
jaigu ju nelosiat,tai nereiskia,kad niekas nelosia...jus visu pirma pasidomekit,kiek zaidzia zmoniu sita zaidima,o tada rasyekit tokias nesamones,kaip :* yra ir niekas jo nezidzia"ir panasiai...kitiems jis galbut geresnis uz tuos jusu COD'us ar ka jus ten zaidziat...ne visiems patinka gi tos saudykles ar veiksmo zaidimai...taip,kad kita kart pries rasant,pagalvokit,ka rasot...
o atsakant y temos autoriaus klausima,tai nueik y modai.lt...tau ten suteiks geresne pagalba,negu sitie "proto bokstai:...
P.S.Gal Gintaxas nesupyks uz reklama...as tiesog daviau nnuoroda,kur galima sulaukti normalios pagalbos :)
Tai tiek...jaigu ka izeidziau,atsiprasau...bet tiesiog negaliu pakesti,kad yra rasomos nesmaones,kaip siuo atveju del LS-MP losimo :)