Padėkit ka galima padaryt? Mane užpuolė skype virusas!!! Bandau unninstall skype neištrina. Ka daryt?
Bandyk trinti su kokiu CCleaner.
Avira!!!!!!!! Ji Pades!!!!
Nebereikia perrašiau ir padėjo
galit padet? man eset nod32 antivirus sugedo ir praso kad irasyciau usrname ir pasword'a, . :^)
sugedo :D jauciu beiges tas kaip tas galiojimas ar pirkimo laiaks baigesi nu nzn kaip se pavadinti :D
Ciuj jis koki trial 30 dienu parsisiunte :D
bombike0147, nereik nieko taisyt, tiesiog parsisiųsk Avast free antivirus ir viskas.
Kodėl?Man tai labai geras, ir kompo resursų mažai ryja.Ir virusus labai gerai gaudo.Kol avastą turėjau nei vieno viruso nebuvo.Tik pasikeičiau į Avirą, ir jau kitą dieną po skanavimo 5 trojanai...
Lavuons parašė:
Kodėl?Man tai labai geras, ir kompo resursų mažai ryja.Ir virusus labai gerai gaudo.Kol avastą turėjau nei vieno viruso nebuvo.Tik pasikeičiau į Avirą, ir jau kitą dieną po skanavimo 5 trojanai...
Tai vat, kad avira virusus rado, o avast ju net neaptiko;) Velnias, net nesigaudau, tiesa sakant, as su tomis antivirusinemis - kuri tipo gera, o kuri netikusi. Dabar tvarkingai priziurint pc, tokiu problemu labai retai kada turiu, todel ir nesureiksminu tokiu dalyku kaip - pvz. avast - s*das, o avira - jega.
Redaguota 2012-03-14 22:00