📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Origin account .
5 žinutės · 2,630 peržiūros
🕐 2012-03-30 21:20 #1
Hello , zodziu turiu origin account su BF3 ir BFBC2 , bet kadangi ju nebezaidziu galvoju parduoti ... Siaip labiau domintu keitimas nei pardavimas . Keitimas tik i Steam acc .
🕐 2012-03-30 21:38 #2
GrizZzLy parašė:
Hello , zodziu turiu origin account su BF3 ir BFBC2 , bet kadangi ju nebezaidziu galvoju parduoti ... Siaip labiau domintu keitimas nei pardavimas . Keitimas tik i Steam acc .
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )
Redaguota 2012-03-30 21:38
🕐 2012-03-30 21:44 #3
R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )[/quote]Noretusi black ops arba MW2 ir neblogai , kad butu TF2 premium . Aisku nesupyksiu jei bus kas dar :)
🕐 2012-03-30 22:21 #4
GrizZzLy parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )[/quote]Noretusi black ops arba MW2 ir neblogai , kad butu TF2 premium . Aisku nesupyksiu jei bus kas dar :)[/quote]
BLOODY HELL. Turiu tik Half life, Half life 2 deathmach, half life 2 episode one, Half life 2 lost coast, Half life deathmach source, Left 4 dead 2 ir Tf2 premiumą :(
🕐 2012-03-30 22:45 #5
R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )[/quote]Noretusi black ops arba MW2 ir neblogai , kad butu TF2 premium . Aisku nesupyksiu jei bus kas dar :)[/quote]
BLOODY HELL. Turiu tik Half life, Half life 2 deathmach, half life 2 episode one, Half life 2 lost coast, Half life deathmach source, Left 4 dead 2 ir Tf2 premiumą :([/quote]Manyciau butu galima sutarti :) . Jeigu leisi is TF2 item permesti bus sutarta :)

Gaivinu . Gal atsiras norinciu pirkti ? Acc tas pats .
Redaguota 2012-05-05 21:15
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti