🕐 2012-03-30 21:20
Hello , zodziu turiu origin account su BF3 ir BFBC2 , bet kadangi ju nebezaidziu galvoju parduoti ... Siaip labiau domintu keitimas nei pardavimas . Keitimas tik i Steam acc .
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )GrizZzLy parašė:
Hello , zodziu turiu origin account su BF3 ir BFBC2 , bet kadangi ju nebezaidziu galvoju parduoti ... Siaip labiau domintu keitimas nei pardavimas . Keitimas tik i Steam acc .
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )[/quote]Noretusi black ops arba MW2 ir neblogai , kad butu TF2 premium . Aisku nesupyksiu jei bus kas dar :)R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )[/quote]Noretusi black ops arba MW2 ir neblogai , kad butu TF2 premium . Aisku nesupyksiu jei bus kas dar :)[/quote]GrizZzLy parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
Kokie žaidimai acounte domintu? Labai man reikėtu BF3 ir BFBC2 : )[/quote]Noretusi black ops arba MW2 ir neblogai , kad butu TF2 premium . Aisku nesupyksiu jei bus kas dar :)[/quote]R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]GrizZzLy parašė: