KarolisXpress parašė:
Pritariu viliuxaa, pirkau 2011 Lapkričio 30d. pc padevėtą už 1k, viską velka be problemų. Info: Intel Core 2 Duo E6850 3,00GHz, 8GB of RAM, EVGA Nvidia Geforce GTX 280 1GB, 700GB HDD. Neikiek nenusivyliau. P.S Nežiurėkit į procesorius ten i5 ar i7 ar dar rimtesnius, jie skirti ne žaidimams kaip galbūt kažkam atrodo, įtakos šis dalykas didelės žaidimams tikrai neturi, svarbu žėkit kad ne vieno branduolio procas būtų.. Nebijokit, esu skaitęs tad žinau.
Be zado as, gal geriau reiketu man patyleti? Matau, jog esi „tikrai daug zinantis“ sioje srytyje. PS. Nepyk. cia mano nuomone. Lygini 2 ir 4 randoulius? Taip dabartiniai zaidimai daznai ju nesinaudoja, taciau nasumo atzvilgiu (kadru kiekiu zaidimuose, darbais su fizika ir kitais skaiciavimais) 4 brandouliu cpu yra tikrai nasesni (jei nori galiu ideti cpu palyginimo lentele, kurioje yra daugumos cpu nasumo testai, aiskai rodantys, kaip 2 branduoliai nusileidzia 4 praktiskai visuose aspektuose).O ar nepamirsom, kad zaidimu pramone zengia i prieki ir jau isvystame naujus zaidimus butent ir pradedancius isnaudoti quadcore procesorius (pvz bf3 ir kit dar atkeliaujantys). Taip pat ar kada lyginai quadcore ir dualcore panasios klases cpu nsuma ivairiuose darbouse pvz extraktavime, darbuose su grafika ir kit.?? Kaip suprantu nelabai. Tiesa? Tiiesiog paskaitei kokiam nors zurnale, kad siuo metu dar pakanka dualcoro, pats toki turi, zaidimus kol kas dar veza ir apzsidziauges kitiems skleidi dar kokie visi kvailiai, pirkdami 4, 6 ir daugiau branduoliu cpu. Krtais kaip suskeli koki nors bajeri cia forume, kad nebejuokinga darosi. + dual core procesorius gali tiesiog pilnai nesugebeti tvarkytis su kiek galingesne vga, tad stabdys pc darba. Ka man dar reiketu paaiksinti, kad suprastum skirtuma?
Jei ziuresim tik i low -end ir silpnuosius mi-range pc, tuomet tiesa, cpu gali but ir paprastas dual core, taciau norint kazko rimtesnio reiketu ziuret i 4 branduoliu cpu.+ Dar zmgus ketina pirkt pc uz 3k, tai, savaime suprantama, kad pc bus jau nebe mid-range, tad...