Jei tyliai girdisi per Skype, tai nueik į skype nustatymus, garso nustatymus, ir pasididink mikrofono nustatymus.
Neina, bandziau...
Prikeliu is numirusiu
Redaguota 2012-04-06 15:07
Sveikas, nieko nenusimanau apie visus šiuos dalykus, bet galbūt mikrafonas pagedęs ar senas (kas galėtų atsiliepti jo garsumui)? Nesiknaisiojai giliau kur nors, dar kitų nustatymų garsumo padidinimui ieškoti?
Prie to pačio - pabandyk keliose vietose išbandyti mikrafoną, žiūrėk, galbūt vienoje garsiau - kitoje tyliau. Taip bus aiškiau ar tai tam tikros programos nustatymų klaida ar jau galbūt tavo mikrafonas. Kadangi kaip sakiau nenusimanau, nesmerkit už neteisingus pastebėjimus.
Redaguota 2012-12-02 20:59
Gal rmt mikrafas sugedes, pas daruga nulek ir patestink
Mic naujas...
Kiek driveriu instalinau tiek neveike...
Ir jo man mic boost reike, bet nzn ish kur ji paraut (nerandu ;/ )
Pasidomėk anglų kalba dėl šitos problemos, galbūt jokių tau draiverių nereik įsirašyt, o tiesiog pakeist kompo nustatymus.. Plius tas "Microphone boost", kurio tau taip reik, jeigu tu jį ir padarysi 30 dB, galiu garantuot kad garsas bus toks šūdinas, kad jau geriau labai tylus negu toks.
Nu seip ash dar manau kad gali buti pagedusi sound card... Nes pamenu, anksciau su chebra snekedavomes, viskas normaliai, ir staiga viena diena, prisedu, galvoju pasisnekesiu, palosiu su draugais ka, ir bac mic tylus... Ish lempos tiesiog... Todel manau kad sound card'as kazkaip parejo...
+ Kas keisciausia kad man net draiveriu nesuinstaliuoja normaliai... Toks jausmas kad ju net neistalevau... Gal tai rigi ka nors gali reiksti?
BTW intike skaiciau, tai tipo sako kai kas, kad realtek draiverius atsisiuti, bet kad man jie neveike : / ...