Pirmiausiai noriu atsiprasyti moderatoriu ir visu lankytoju nes sita tema neatitinka sito timklapio zandro :)
Gal kas turit moto ir laiket teises A kategorijos ?
Kaip su tom teisem kai A turi tai 2 metus turi vazineti iki 25 kW moto ar kaip ?
Aptikau gera moto 125 cm 11kW ir pagalvojau kad man silpnas gal kas turit sitoki ar panasu ka galit pasakyt apie jo galia kaip eina ?
turejau tokio galingumo atv kaip pradedancem vazinet galios pakanka bet dabar turiu 250cc ir jis tikrai geresnis
Redaguota 2012-04-07 22:17
:D tai as turiu keturati 250cc bet noriu ir su dviem ratais kad butu :DD man 19 ir rimtai susimasciau kad atrodys labai su... kai su 125 vazuosiu :D
na nezinau jai nori tai pirk motocikla ar mopeda bet su keturraciu saugiau
vytas, Jeigu keliu vaziuoji i diena po 6km Asvaltu tikrai ne saugiau...
4 argumentai kodel atv geresnis uz mopeda
1.keturi ratai (nenugriusi ir nesusizalosi)
2.patvaresnis variklis(ilgiau laikis )
3.tvirtesnis remas(per autoiviki mazeu nukentes atv ir atv vairuotojas)
4.geresnis pravazumas(jai giveni ten kur ziema nevalo kelo)
vytai cia kekvienam skirtingai patinka aisku ir pagal poreikius vieni nori po meslynes palakstyt kiti gal nori po motokroso trasa gerai pasokinet kiti gal labai greitai palakstyt ir pan o tau siuliau imt galingesni moto nei 125
taip kas kam patinka tas ta ir perka
Na žiūrint kur važinėsi , jei po kelius rinkis motoroleri 125 cm , bet žinoma reikės laikyti tiek teorija tiek važiavimą . Jei važinėsi po laukus , miškus tada geriau jau rinkis krosą . Jei jau esi važiavęs , pripratęs prie kroso rinkis 125 cm arba dar koki galingesni jei ne tai pradžiai tikrai pakaks 50cm ,kol išmoksi važiuoti . O su keturačiais net nežinau , man asmeniškai jie atrodo nesaugus , važiuojant didesniu greičiu neišimsi posukio , jei mėginsi apsiversi . Na rinkis ta kuris pritaikytas tavo poreikiams .
Keturatis tikrai nesaugus, viena karta pas pusbroli kaime vaziavom i miska, as sedejau gale jis priekyje ir taip staigiai reikejo pasukti, o kai pasukom vos nenukritom nuo keturacio, ir dar jeigu jis butu uzkrites ant musu kazin ar butume gryze be sulauzytu kaulu.
Mane keturatis nedomina, nes jau turiu as toki ir puikiai jis man vazuoja. Daba man rupi koks dviratis :D nu aisku teises reikes laikyt A kategorijos :D bet ne problema islaikysiu ;) Mane glumina ta galia jo 11kw ir net neisivaizduoju kaip eina nes nuo keturacio tai skires kur masivus Grizzly o kur CBR kuria zadu pirkt :D
Dowexx, perki 125cc ir viskas ir uzteks ilgam ir nereiks pirkti vel kito. ;D
Nemanau kad 125 man bus per galingas :D Nu vienu zodziu ryt leksiu paziuret kaip ten kas