Padėkit susitaisyt MC. Kai jungiu išmeta Could not create java virtual machine. Seniau viskas gerai veikdavo
Nesakykit kad galėjau rast googlei ar youtubei nes ten viską ką žėjau niekas nepadėjo.
Kai kita java rašau vėl ta pati išmeta
ziurek gal koki update ar kaska padarei paciuose failuose ;)
Taigi , susikuriam nauja .txt faila ir jame rasom : java -Xms650m -jar "*Minecraft direktorija*" ( Rasom be zvaigzduciu . turetu buti kazkas panasaus i tai "C:\Documents and Settings\Username\Desktop\minecraft.exe , kabutes butinos) . Antra spaudziam "issaugoti kaip" arba "Save as" ir issaugok kaip .bat faila (pvz : Minecraft.bat) . Viskas turi veikianti minecraft . (Zaidima pradek su musu sukurtu failiuku) .
Sekmes ;)
GrizZzLy parašė:
Taigi , susikuriam nauja .txt faila ir jame rasom : java -Xms650m -jar "*Minecraft direktorija*" ( Rasom be zvaigzduciu . turetu buti kazkas panasaus i tai "C:\Documents and Settings\Username\Desktop\minecraft.exe , kabutes butinos) . Antra spaudziam "issaugoti kaip" arba "Save as" ir issaugok kaip .bat faila (pvz : Minecraft.bat) . Viskas turi veikianti minecraft . (Zaidima pradek su musu sukurtu failiuku) .
Sekmes ;)
nepadėjo ;/
Redaguota 2012-04-18 15:50
man taspats yra dar ten toliau jeigu paskaititum gintax tai pamatitum kat raso kat kaskokia opengl32 neatpazisto :/
man irgi ankciau veikie
Nu , kad ir kaip gaila as nezinau ..
man buvo tai seniau, tai parsisiunciau nauja MC, ir istryniau sena, ir visa is %Appdata% .minecraft. isijungiau nauja parsiusta, ir veike. :)
Atnaujink pagrindinius failus... kaip EnlorsE sake. :)