📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Nešiojami kompiuteriai
28 žinutės · 11,119 peržiūros
🕐 2012-05-14 20:17 #1
Žadu pirkti,tad norėčiau jūsų pagalbos, bei patarimų.
Į ką ypač reiktų atkreipti dėmesį perkant nešiojamą kompiuterį?
Perku sau kaip asmeninį,tad naudosiu tik žaidimams, programoms, bei muzikai.

Vieną esu nusižiūrėjęs:
http://www.e-senukai.lt/technika-ir-elektronika/kompiuterine-technika-telefonai/nesiojami-kompiuteriai/kompiuteris-nesiojamas-acer-as5750g-156-win7-hp_2.html

Ar verta pirkti internetu?Ar šis kompiuteris kaip manot geras?:)
Gal,patys kažką galėtumėt pasiūlyti(duoti nuorodas) iš žinomų internet.parduotuvių?
Ačiū,už kiekvieną atsakymą ;)
🕐 2012-05-14 20:21 #2
Gameriss parašė:
Žadu pirkti,tad norėčiau jūsų pagalbos, bei patarimų.
Į ką ypač reiktų atkreipti dėmesį perkant nešiojamą kompiuterį?
Perku sau kaip asmeninį,tad naudosiu tik žaidimams, programoms, bei muzikai.

Vieną esu nusižiūrėjęs:
http://www.e-senukai.lt/technika-ir-elektronika/kompiuterine-technika-telefonai/nesiojami-kompiuteriai/kompiuteris-nesiojamas-acer-as5750g-156-win7-hp_2.html

Ar verta pirkti internetu?Ar šis kompiuteris kaip manot geras?:)
Gal,patys kažką galėtumėt pasiūlyti(duoti nuorodas) iš žinomų internet.parduotuvių?
Ačiū,už kiekvieną atsakymą ;)

Vietoje to , kad švaistytum pinigus nešiojamiems geriau nusipirk stacionarų pc ir nebus bėdų .
🕐 2012-05-14 20:26 #3
Nea, dažnai išvykinėju ir prireikia kompiuterio, ir kitokių dalykų yra.Stacionaraus man nereikia.Kiek žinau(nors žinau nedaug :D), gal labiau stacionarūs tik procesioriumi skiriasi galingesniu.
Redaguota 2012-05-14 20:29
🕐 2012-05-14 20:28 #4
kaip nesiojamas tikrai geras. internetu apsimoka pirkti nes kompiuteri nusipirksi pigiau negu parduotuveje. :)
🕐 2012-05-14 20:29 #5
Jei ziuri zaidimams siulau atsizvelgti i vaizdo korta, jei imsi Nvidia korta tai imk GF630 arba galingesne, nes zinok po kokiu 3-4 metu pamatysi skirtuma. Del CPU tia siulau kazka is naujesniu, pritaikytu Ivy bridge. Ram gali ir su 4gb imt, jei zinai kur pigiai nusipirkt dvi ploksteles po 4gb. HDD daryk kaip nori, aisku siulau imt toki kuris sukasi 7.2k APM greiciu. Ir svarbiausia neimk MAC'o, nes nepazaisi su juo ir tik permokesi. O sitas senuku tai man jis atrodo kaip entry level notebook.
🕐 2012-05-14 20:30 #6
Gameriss parašė:
Nea, dažnai išvykinėju ir prireikia kompiuterio, ir kitokių dalykų yra.Stacionaraus man nereikia.

Tai , kad su nešiojamu ne kažką te pažaisi . Jei nori gero nešiojamo , kuriame veiktų normalūs žaidimai , tai turi paaukot bent 3000 lt .
🕐 2012-05-14 20:30 #7
tyrasvyras parašė:
Jei ziuri zaidimams siulau atsizvelgti i vaizdo korta, jei imsi Nvidia korta tai imk GF630 arba galingesne, nes zinok po kokiu 3-4 metu pamatysi skirtuma. Del CPU tia siulau kazka is naujesniu, pritaikytu Ivy bridge. Ram gali ir su 4gb imt, jei zinai kur pigiai nusipirkt dvi ploksteles po 4gb. HDD daryk kaip nori, aisku siulau imt toki kuris sukasi 7.2k APM greiciu. Ir svarbiausia neimk MAC'o, nes nepazaisi su juo ir tik permokesi. O sitas senuku tai man jis atrodo kaip entry level notebook.

dekui uz atsakyma, beje cia tiesa jog i nesiojamus dauguma neina prisideti ramu daugiau?

dragonltu, na taip suprantu, bet dabar esamus žaidimus ir gal po 2m. būsimus žaidimus,gal dar pavilks?:)

EDIT:
Į kokią firmą pagrinde atkreipti dėmesį?
Redaguota 2012-05-14 20:40
🕐 2012-05-14 20:48 #8
Duagumoje nesiojamu kompiuteriu yra vos keli ram lizdai (kurie neretai ir buna jau uzimti), todel ne i visus juos galima prisideti papildomos atminties (nors ir pats atminties kiekis nesiojamuose turi kur kas zemesnes ribas nei stacionariame kompiuteryje). Del zaidimu nebuciau garantuotas, jog po poros ar 3 metu, zaidimai veiks sklandziai. Tiketina, kad teks zaisti tiesiog numazinus grafikos nustatas. O del firmu, esu girdejes labai daug blogu atsiliepimu del lenovo kompanijos kompiuteriu, todel ju tikrai nerekomenduociau.
🕐 2012-05-14 20:51 #9
Gameriss> Visai nk PC...
🕐 2012-05-14 21:02 #10
Stai siek tiek novatoriskesni ir pajegesni kompiuteriai. Kadangi juose yra naujos geforce vaizdo plokstes, tad galima tureti omenyje, kad bent jau siuo metu uz tokio pat nasumo pc permoki manau mazdaug 50-100lt (jei ne daaudiau) vien tik uz naujuma. Ar verta investuoti i naujasnes technologijas cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas, as asmeniskai imciau tai, kas naujausia, ziuredamas i ateities perspektyvas. Ojei nori naujausiu intel procesoriu, tuomet teks dar palaukti, nes ju prekyboje dar nera. http://www.1a.lt/shopping_cart/?content=s7SwtDQytLQ2tDY0MDM2MTM1tjYEAA%3D%3D
🕐 2012-05-14 21:11 #11
Gameriss parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

dekui uz atsakyma, beje cia tiesa jog i nesiojamus dauguma neina prisideti ramu daugiau?

dragonltu, na taip suprantu, bet dabar esamus žaidimus ir gal po 2m. būsimus žaidimus,gal dar pavilks?:)

EDIT:
Į kokią firmą pagrinde atkreipti dėmesį?
[/quote]
Del ramu zinau, kad kiekviena motinine turi savo apribojimus, mano nesiojams turi 4gb limita, mano motinos stacionarus 3gb, dabartiniai nesiojami tikriausiai ribojami iki 8gb arba 16gb arba kazko tame tarpe, tiksliai nezinau.
I firma tiksliai nezinau, as asmeniskai ziuriu i Dell, nes man 4 metus istikimai be didesniu problemu tarnau Inspiron 1520, zinau, kad Acer yra neblogi, HP nezinau tiksliai, bet del prastesniu galiu pasakyt, kad jie nera labai "atviri"
Redaguota 2012-05-14 21:14
🕐 2012-05-14 21:14 #12
Tikrai puikų kompiuterį išsirinkai, pirk iš kilobaitas.lt ten toks pat už 2049lt. Pats pirkau neseniai tokį patį. Kolkas liux. Tik ten Geforce 640m bei 8gb ramu. http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Acer/ACER_Aspire_5750G_GAMERS_EVOL/LXRXP0C006_8GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=428924
Redaguota 2012-05-14 21:18
🕐 2012-05-15 23:22 #13
Ai jo dar 1nas dalykas, ziurek i ekrano rezoliucija, nes kiek zinau ganetinai prabangu yra daryti tai paciam
🕐 2012-05-16 11:48 #14
HP ProBook 4530s
http://www.1a.lt/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/hp_probook_4530s/6129370/

Lygiai kaip mano, ir tikrai naujausiais žaidimais galėsi džiaugtis : ) .
🕐 2013-02-24 13:00 #15
Gal galite kas patarti galingą nešiojamąjį kompiuterį, braižybai iš megon.lt parduotuvės (plansetiniai kompiuteriai) gavau nuolaidų kuponą..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti