Sveiki. Yra tokia problema. Viena vakara is niekur dingo internetas. Na nevisai dingo - skype veike, bet narsyti, losti LoL ar siusti per torrent nejo. Siandien is niekur atsirado, bet tarpais dingsta. Gal zinot kame problema? ( Pas mane wi-fi kartu su interaktyviaja GALA) Dėkui iš anksto :)
Pas mane lygiai tas pats variantas(Wi-fi + Gala). Jeigu pas tave yra toks juodas router'is, tai gale jo(kur visi kištukai) yra išjungimo mygtukas. Tai išjunk ir įjunk jį ir viskas tūrėtų susitvarkyti.
Tas pats. Junginejau koki 50 sykiu :D Anksciau padedavo ....
bet jeigu pas jį automatiškai nenusistato ip? po restarto nežinos ką daryti
Ten ta reg mygtuka palaikyk 30sec, tik zinok visi routerio nustatymai gryz i pradinius
O tai kas galetu pasikeisti? Man atrodo ten kaip ispakavom, sujungem taip ir palikom :D
Jei keitet router'io nustatymus tada jie gryz i gamyklinius, pvz: wifi slaptazodiz, priskirti IP, atidaryti port'ai, gal bus kazkas su GALA kitaip (turiu zebra, bet be galos ir su kitokiu router'iu)
neapsimoka restartuot. as bandziau tai intiko isvis neliko. rekia moketi ji vel sureguliuot. kadangi as nezinojau tai teko meistra kviest.