📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
counter strike source
7 žinutės · 3,306 peržiūros
🕐 2012-06-06 19:10 #1
sveiki,gal zinote kaip ant css sumazinti ping?

mano pingas dabar 145 o vistiek kickina,gal zinote kokiu programu?
Redaguota 2012-06-06 19:16
🕐 2012-06-06 19:47 #2
Žaidžiant išjunk visus Torrent, zmule ir kitas siuntimo programas. Šiaip stenkis žaidžiant kuo mažiau programų laikyt įjungtų. Taip pat, didelis ping'as gali reiškšti jog turi problemų su internetu, arba jis tiesiog lėtas.
🕐 2012-06-06 20:01 #3
išjunk visas nereikalingas programas torrentus t.t nelaikyti interneto ijungto ar suntamu dalyku paprastai viena tik css isijunk ir žaisk man tada nibiški nėra lago ir gerai galiu žaisti
🕐 2012-06-06 20:01 #4
ZerQus parašė:
Žaidžiant išjunk visus Torrent, zmule ir kitas siuntimo programas. Šiaip stenkis žaidžiant kuo mažiau programų laikyt įjungtų. Taip pat, didelis ping'as gali reiškšti jog turi problemų su internetu, arba jis tiesiog lėtas.
nu pas mane visokie torentai isjungti.o yra dar programa kaskokia kur paspaudi alt ir ping numazeja gal zinai kaip ji vadinasi?

nu pas mane omniconnect tai labai nepastovus internetas...
Redaguota 2012-06-06 20:02
🕐 2012-06-12 00:13 #5
As visas programas insijunges torrente siunciosis mano ping 1 arba 5
🕐 2012-06-12 00:51 #6
Mantizzz parašė:
[quote]ZerQus parašė:
nu pas mane visokie torentai isjungti.o yra dar programa kaskokia kur paspaudi alt ir ping numazeja gal zinai kaip ji vadinasi?

nu pas mane omniconnect tai labai nepastovus internetas...[/quote]
Nebereikalo OmniConnect
jeigu dar gyveni Ne mieste o už maisto kokiam kaimėlyje ar kur tai tikrai negali traukt mano draugui taip buvo. Uzsisake Omniconnect Kaime ir isvis nk netraukė . :)
🕐 2012-06-12 15:46 #7
Galima atnaujint vaizdo plokstes driveriu, tada i savo configo istrinti keleta failu (nes jie mazina fps) isideti netokius spalvotus skinus ir fps pakils :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti