taigi jeigu saukykloje niekas neatsako tai bent gal cia kas atsakys. tai va ruosiuosi pirkti nauja pc (Intel® Core™ i3-2120 3.30Ghz (Sand Bridge) / 8 GB DDR3 / 1000GB / GeForce GTX 560 1GB) ir matot kame problema, tame kad pas mane monitorius gali isspausti tik 1440x900 rezoliucija. tai va jeigu as nusipirksiu sita galinga pc tai nereikes man dar pirkti monitoraius ? nes viska sudejus iseitu nemaza suma kartu su monitorius o as tik pc galiu pirkti. dar karta klausiu ar patemps mano monitorius, nes pagalvojau gal reikia kad butu full HD monitorius.
NyNe parašė:
taigi jeigu saukykloje niekas neatsako tai bent gal cia kas atsakys. tai va ruosiuosi pirkti nauja pc (Intel® Core™ i3-2120 3.30Ghz (Sand Bridge) / 8 GB DDR3 / 1000GB / GeForce GTX 560 1GB) ir matot kame problema, tame kad pas mane monitorius gali isspausti tik 1440x900 rezoliucija. tai va jeigu as nusipirksiu sita galinga pc tai nereikes man dar pirkti monitoraius ? nes viska sudejus iseitu nemaza suma kartu su monitorius o as tik pc galiu pirkti. dar karta klausiu ar patemps mano monitorius, nes pagalvojau gal reikia kad butu full HD monitorius.
Jei man ėjo hd 6850 ant monitoriaus kurio geba 1280x1024 ir lošiu dalį žaidimų ant 1600x1200 , tai tau turėtų eiti kaip per sviestą .
Redaguota 2012-06-16 19:30
ok tada nes matai nesinori lysnu pinigu moket dar ir uz monitoriu.
Jei perka kompą tai čj ir nekeis vaizdoplokštės gal keis jei pardoj :D
galima pacioj parduotuvej paprasyt pakeist,fortake pirkau pc, tai pakeiciau vga, tik reikejo primoket, nes ji brangesne buvo .:P
Na tai teip :D Bet kilobaite nekeitė į 560 nees neturėjo
kilobaite toks pc kury as parasiau kainuo 1600lt o as tiek apytiksliai ir galiu moket tai visai geras kompas uz tokia kaina aaa ?