📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Samp drift MoDiZzZ Joypad
14 žinutės · 5,878 peržiūros
🕐 2012-06-21 21:44 #1
http://www.youtube.com/watch?v=pyMLZcoJvlw&feature=youtu.be
Haters gonna hate tokie kaip velnias belnias...
🕐 2012-06-21 22:07 #2
Nieko gero,eik normalesnius zaidimus zaisti ir bus normalus drift.
🕐 2012-06-21 22:09 #3
MacTavish parašė:
Nieko gero,eik normalesnius zaidimus zaisti ir bus normalus drift.

Pagauk biški... Aš ne koks grafikboy... Man sa-mp patinka ir vsio :) Pats sukurtum geresni ne vien medalis ir 50lt duočiau :D
🕐 2012-06-21 22:10 #4
Aš neturiu nieko prieš SA-MP, bet galiu pasakyti, kad SA-MP driftas nėra labai įspūdingas. ;] Patariu pabandyti [L]ive [F]or [S]peed. Manau nenusivilsi. :]
Redaguota 2012-06-21 22:10
🕐 2012-06-21 22:12 #5
ZerQus parašė:
Aš neturiu nieko prieš SA-MP, bet galiu pasakyti, kad SA-MP driftas nėra labai įspūdingas. ;] Patariu pabandyti [L]ive [F]or [S]peed. Manau nenusivilsi. :]

Tas tai jo turiu wheelą bet nikaip neina drift :) ten tai tikrai drift simuliatorius :). Dar su kokia mašina geriausia driftinti ? per lfs ?
🕐 2012-06-22 08:44 #6
ant kokio servo losi sa-mp? Linka numesk :D
🕐 2012-06-22 09:33 #7
Like sub ir sumetu
🕐 2012-06-22 09:37 #8
Like, Sub. Nors nieko ypatingo nepamačiau, bet kaip pirmas gan neblogas :)
Redaguota 2012-06-22 09:37
🕐 2012-06-22 10:00 #9
MoDiZzZ parašė:
[quote]ZerQus parašė:

Tas tai jo turiu wheelą bet nikaip neina drift :) ten tai tikrai drift simuliatorius :). Dar su kokia mašina geriausia driftinti ? per lfs ?[/quote]Reikia drift'o pakabos masinai .
🕐 2012-06-22 10:14 #10
GrizZzLy parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:
[quote]ZerQus parašė:

Tas tai jo turiu wheelą bet nikaip neina drift :) ten tai tikrai drift simuliatorius :). Dar su kokia mašina geriausia driftinti ? per lfs ?[/quote]Reikia drift'o pakabos masinai .[/quote]

aišku :) o kaip gauti :D čia per žaidą ar prie vairo būna :D
Redaguota 2012-06-22 10:14
🕐 2012-06-22 10:15 #11
nice
🕐 2012-06-22 10:15 #12
MoDiZzZ parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:
[quote]ZerQus parašė:

Tas tai jo turiu wheelą bet nikaip neina drift :) ten tai tikrai drift simuliatorius :). Dar su kokia mašina geriausia driftinti ? per lfs ?[/quote]Reikia drift'o pakabos masinai .[/quote]

aišku :) o kaip gauti :D čia per žaidą ar prie vairo būna :D[/quote]Parsisiunti ir irasai
🕐 2012-06-22 11:41 #13
MoDiZzZ parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:
[quote]ZerQus parašė:

aišku :) o kaip gauti :D čia per žaidą ar prie vairo būna :D[/quote]

Tau reikia gauti, ilgą ELEGY pakabos skaičių kombinaciją, kurią turėtum pakeisti .
Kažkokį failą per NOTEPAD atsidarai, ir pakeiti .
🕐 2012-06-22 12:08 #14
Killeris parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:
[quote]ZerQus parašė:

aišku :) o kaip gauti :D čia per žaidą ar prie vairo būna :D[/quote]

Tau reikia gauti, ilgą ELEGY pakabos skaičių kombinaciją, kurią turėtum pakeisti .
Kažkokį failą per NOTEPAD atsidarai, ir pakeiti .[/quote]

Apie lfs kalbu :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti