Sveiki, zodziu susiduriau vel su viena problemele ir nezinau kaip ja issprest.. gal kas esat susidure su tokiu dalyku kaip exe failiuku dingimas? tai va, siandien parsisiunciau Heon-Mu, (norejau vel pabandyt pazaist koki mu.. ) ir kai atsisiunciu ir atidarau su Winrar programa, man rodo ta Launcheri (exe faila) o kai isextraktinu, jis dingsta ir be to failo neiseina pasileist zaidimo... busiu dekingas jei kas pades. Aciu :)
Redaguota 2012-06-29 18:02
išjunk antivirusine tada bandyk
bandziau isjunges, tas pats, keista, lyg issitrintu.. nesuprantu ir net nezinau kas gali but...
O tau tik tam žaidimui ar ir kitiems taip pat?
Man ir bunu tas pats Avira trindavo kazkas buvo uzplauke dbr nebetrina
Pas mane Eset Nod32, be to man buvo sitas bairis ir seniau, tai perrsirasiau is avira i eset vistiek tas pats..
Man siustis nereikia, supranti as kai atsisiunciu, zaidimo failai buna winrar'e ir tada kai as tik atidarau man rodo ta faila, o kai pradedu extractint jis dingsta.. be to as ja isviso isjungiu kai extractinu, buvau net istrynes isviso.. nepagaunu kas cia gali but.
Buvau istrynes, tas pats :/
bandyk ne kur extraktinti o tiesiog ant to launcherio failo du kartus paspausk. tada isekxtraktin ir atidarys tuo pačiu.