sveiki lam iskilo didele beda net nemaniau kad taip net galejo atsitikti bet atsitiko kad geriauses draugas nukabino pana tai is tu nervu tai nedauzysi zmogaus tai pagalvojau kad geriau nuhekinsiu jo skype arba facebook o seis laikais labai dauk tokiu apgaviku todel kreipiuosi pas jus ir tikiuosi pagalbos is anksto didelis aciu
Pagooglink ir suzinok kaip nuhackint tokius dalykus bet nepatarciau to daryt.
Ir kas is to kad nuhakinsi? Pakeisi jo facebook statusa?
1. Mes gameriai, o ne hakeriai.
2. Jis tau matyt nera geriausiais draugas, jeigu tokias nesamones daro.
3. Do it old fashion way. Go and kick his mother *ing ass.
4. Nufotografuok ji sumusta. Papostink jam ant sienos facebook'e ir prirasyk: Stai kas nutinka, kai kasnors lenda prie mano merginos.
Ir isvis kas per mastysena, seniau eidavo mustis del merginu, o dabar. -Oi, nukabino mano mergina, ka dabar daryt?! Ai, teisingai, nuhakinsiu jo facebook'a...Jei suprantat apie ka as.
Ir matyt geras bx buvai, kad taip lengvai paliko del kito...
Redaguota 2012-07-15 21:09
Naudok visiem žinomą SCAMPAGE...
nu ziuresiu da kaip toliau gausis bet del jos tikrai verta stengtis ;)
irvel pritariu BloodyZero, kas cia per problemos, jeigu mano pana nukabintu draugas as ji vistiek prikulciau ir man p*, o ne sedeciau kaip bailys prie pc ir nuhakinciau jo ta su*a facebook ar skype, ir kokia is to hacko nauda ? is jo facebook ar skype parasysi merginai kad as tave palieku ir viskas ? taip nieko gero nepasieksi.
Redaguota 2012-07-15 22:17
O ir paneliu, kaip sake muilas buvo ir bus tikrai dar daug (galbut ir dar geresniu), todel susikoncentruodami vos i kelias pazystamu ar draugu rate esancias merginas, tik kasates duobe patys sau (tarsi jos butu vieninteles). Todel nereikia cia nukabint norsies.
Visu pirma Draugu nebuna buna tik pazystami :]