Sveiki,taigi iškilo problema, del 64GB Flasho formatavimo(Kingston),suformatuoja iki galo NTFS, paskui bandant atidaryt flasha, rodo kad vel reikia formatuoti ir visad taip,gal žinot kame beda?:)
Bandyk kišinėt tą flashą ir užsifiksuos.. Tas pats man ir su kortele :D
kingston kortleles, flashai tikra beda, va ir as turiu problema, su micro sd 2gb krc suformavau korta per nokia 5230 ir per adaptery y kompa ykisu, nereaguoja visiskai, o telefone viskas ok :D ir WTF?
Mano kingston flash nebeveikia, kai įkišu nieko nevyksta. Seniau reikdavo kelis kartus įkišinet kol veiks dabar net tas nepadeda :D
Man ir su kingston budavo bedu...
man ir taip buvo bet kai iš nervų į sieną mečiau suveikė :D
Dar gali bandyt su įvairiomis programomis, o ne su „Windows“ (ar kitos OS) numatyta programa. Šiaip turiu „Kingston“ „fleškę“ ir kadaise irgi reikėjo suformatuoti, bet bėdų dėl to ir kitų dalykų nekilo. Beje, dar nemažai įtakos turi „fleškės“ amžius.
Redaguota 2012-07-27 22:31
Kam tu flasha formatuoji NTFS būdu? NT file system yra skirta daugiausia HDD ir SSD duomenų kaupikliams, flashams paprastai naudojama arba FAT, arba FAT32
Kodel?
ExFat ten yra o tas neleidzia kelt didesnio failo nei 4gb ...
Ar viską taip darei?
http://www.youtube.com/watch?v=FbkC5PyAMag (jei pas tave xp) Ir kaip sakiau, pabandyk kitą programą, jei nepadės bandyk ant kito kompiuterio, gal pas tavąjį yra bėdų.
Redaguota 2012-07-28 11:43
PAs mane windows 7
ir viska dariau taip kaip parodyta\
Padekit:S Dauguma programu bandziau nepadeda
Redaguota 2012-08-05 14:18