📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Garry's Mod
12 žinutės · 5,370 peržiūros
🕐 2012-07-31 01:56 #1
Labas visiems, tai va, kazkada senai buvau pas drauga zaides Garry's Mod ir vakar sumasciau ji parsisiusti. Tai va, parsisiunciu, isirasau ir net neismeta jokios lenteles, parasciausiai neisijungia, nezinau kas gali buti. Dar vienas mano draugelis ''kompiterastas'' sako kad tipo Garry's Mod reikia pirkti, nelegalaus nepazaisi ir pan. Tai gal kas is jusu, geriau ismananciu galit padeti pasijungti ta zaidima? gal ka as ne taip darau?
🕐 2012-07-31 07:44 #2
atsisiusk half life 2 ultimate edition 6 ir bus tau pilnos versijos ir gerai veikiantis ;)
🕐 2012-07-31 09:25 #3
Atsiprasau, bet jeigu tavo draugas neismano nieko, tai tegul nesikisa... O tu imesk foto pazesim kas ir kaip :)
🕐 2012-07-31 10:00 #4
Iš kur siunteis? GMod 11? Visų pirmą ką reiktų daryt tai jei turi įsinstaliavęs steam programa tai ją reik išjungt...
🕐 2012-07-31 10:35 #5
Jeigu nori naujiausios Gmod versijos, turi siųstis per crackinta steam'a, nes nėr update išleistu .exe formatu. Aišku į legalius servus jungtis negalėsi.
Redaguota 2012-07-31 10:36
🕐 2012-07-31 11:17 #6
kelintas pas tave GMod? nes as 11ar 10losiau ir viskas gerai net instaliuoti nereikejo.
Redaguota 2012-07-31 11:18
🕐 2012-07-31 12:23 #7
Is gamerio siunteis?
🕐 2012-07-31 14:32 #8
Siunciausi is Gamerio, man net jokios lenteles neismeta, gal kaip martynas2 sake, man reikia half life 2 ? ar kazko pan.

P.S Garry's Mod 10

Ar reikia tureti Half-life 2, norint zaist Garry's Mod?

Viska susitvarkiau, paprasciausiai turbut per siuntima kazkokia klaida isivele, parsisiunciau per naujo ir veikia. Dekui uz pagalba!
Redaguota 2012-07-31 15:16
🕐 2012-08-02 11:11 #9
Mano patarimas, tau. Eik į šią svetainę http://garrysmod.lt/forum/viewthread.php?thread_id=1541 ir tuo pačiu iš to tinklapio atsisiųsk programėlę pavadinimu ,,GreenLuma'' ją rasi viršuje, sek žingsnius, kur numečiau link'ą ir tūrėsi naujausią versiją , Garry's Mod, tik negalėsi žaisti Serveriuose, bet yra vienas serveris, bet jis ne visą laiką veikia.
🕐 2012-08-02 11:15 #10
harkolis parašė:
Siunciausi is Gamerio, man net jokios lenteles neismeta, gal kaip martynas2 sake, man reikia half life 2 ? ar kazko pan.

P.S Garry's Mod 10

Viska susitvarkiau, paprasciausiai turbut per siuntima kazkokia klaida isivele, parsisiunciau per naujo ir veikia. Dekui uz pagalba!

Nereikia jokio Hl2, užtenka tik Garry's Mod žaidimo, nebent jei esi legalus tai reiktų CSS nes jei norėtum žaisti RP serveriuose tai medžiuose rodytų errorus. Ir Jeigu nori isigyti Garry's Mod žaidimą [ Legalią versiją CD-KEY ant steam ] Pirk iš šio tinklapio: www.gamecard.lt Kainą 29LT [ Gmod ] dabar įdėjo dar Gmod + CSS [ 49LT ] Labai prieinamą kaina, tad siūlau nusipirkti ;] Gali Pirkti ir per Maxima, Rkiosk ir Spaudos Kioskus.
🕐 2012-08-02 11:26 #11
Vilmis parašė:
[quote]harkolis parašė:

P.S Garry's Mod 10

Nereikia jokio Hl2, užtenka tik Garry's Mod žaidimo, nebent jei esi legalus tai reiktų CSS nes jei norėtum žaisti RP serveriuose tai medžiuose rodytų errorus. Ir Jeigu nori isigyti Garry's Mod žaidimą [ Legalią versiją CD-KEY ant steam ] Pirk iš šio tinklapio: www.gamecard.lt Kainą 29LT [ Gmod ] dabar įdėjo dar Gmod + CSS [ 49LT ] Labai prieinamą kaina, tad siūlau nusipirkti ;] Gali Pirkti ir per Maxima, Rkiosk ir Spaudos Kioskus.[/quote]

Iš steamo už 3euro nusipirkau gmodą kai akcija buvo >.>
🕐 2012-08-02 11:31 #12
Vilmis parašė:
[quote]harkolis parašė:

P.S Garry's Mod 10

Nereikia jokio Hl2, užtenka tik Garry's Mod žaidimo, nebent jei esi legalus tai reiktų CSS nes jei norėtum žaisti RP serveriuose tai medžiuose rodytų errorus. Ir Jeigu nori isigyti Garry's Mod žaidimą [ Legalią versiją CD-KEY ant steam ] Pirk iš šio tinklapio: www.gamecard.lt Kainą 29LT [ Gmod ] dabar įdėjo dar Gmod + CSS [ 49LT ] Labai prieinamą kaina, tad siūlau nusipirkti ;] Gali Pirkti ir per Maxima, Rkiosk ir Spaudos Kioskus.[/quote]

Raminkis tu su spalvom .
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti