(hi)Sveiki! noreciau paklausti kokio dydzio (??x??) turi buti youtube background'as? |( googlinau tinkamo neradau, taip kad nesakykit kad EIK PATS PASIEISKOK P.S gal kas galetu padaryti? zinoma for free(wasntme) buciau labai DEKINGAS(bow)
KAS NEZINOT IR NEMOKAT
NIEKO NERASYKIT
EIKIT GERIAU KANORS PAZAISKIT :D
Redaguota 2012-08-09 02:09
Parasysiu viena dalyka: atsargiau su slapvotais textais!!!
FeelingHigh parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Gintax parašė:
[quote]heLy parašė:
(hi)Sveiki! noreciau paklausti kokio dydzio (??x??) turi buti youtube background'as? |( googlinau tinkamo neradau, taip kad nesakykit kad EIK PATS PASIEISKOK P.S gal kas galetu padaryti? zinoma for free(wasntme) buciau labai DEKINGAS(bow)
KAS NEZINOT IR NEMOKAT
NIEKO NERASYKIT
EIKIT GERIAU KANORS PAZAISKIT :D
Nueik i Youtube ir parašyk Youtube background template 2012. Tau duos template ir per ps galesi ji prisipiešt ir pan.[/quote]
vat tame ir yra problema kad as ant PS
ZALIAS[/quote]
Jei aš sugebėjau nuo nulio padaryti beveik "šedevrą" tai tau bus vieni juokai .[/quote]
nu zinai kiekvienas pradejas nuo nulio nepadaro kazko tokio ZJBS, buvau su ps prasidejas kazkiek laiko viona screen'a tobulinau savaite ir vistiek nieko nesigavo :/
nesu gabus tokiuose dalykuose :(
Redaguota 2012-08-09 15:16
Jei nori normalu background'a uzsideti tau reiketu tureti youtube's partneri........
na jap. bet po 4metu sedejimo prie pc ir zaidimu tik dabar sugalvojau mesti video y youtub'a ir man dar reikia su daug kuo susipazinti ir sutarti, reikia uzsitarnauti varda tam tikrose srityse
nu nzzznn. pats PS nelabai moku dirbt bet backgroundu esu pora pasidares dabartinis kuris yra ant mano kanalo mane tenkina nors ir nera labai geras.