Sveiki, pastaruoju metu susidomėjau pramogų parkais, na žinot one.lt pramogų parkas, Lokės Pėda ir t.t. Taigi gal kas esat buvę tokiuose parkuose? Kuris jums labiausiai patinka? Mano favoritas kolkas Anykščių pramogų parkas.
Buvau Lokės pėdoje prieš 2 metus , nelabai patiko kai kurių trasų išdėstymas ...
one.lt parka?:D pirma kart girdziu
Tris :D Nes ant kitu biški pabijojau jau.
penktadieni pas mus buvo atvazeve ten ir kaskoki suda male apie ta parka... nu nezinau man tai lokes peda visaj patiko...
as ir visas perejau norejau vel eit bet neuzteko laiko... fainai su chebra laika praleidom :)
Aš dar šį sezona pasistengsiu nuvažiuoti į Tauragės pramogų parka, nes ten gan įdomiai atrodo :)
FeelingHigh parašė:
[quote]DeivisCola parašė:
Tris :D Nes ant kitu biški pabijojau jau.
Kartais ne taip tau nutiko ? :

[/quote]
Panašiai, bo aš kaip aukščio bijantis tai :DD
Dar plius nenorėjau užimti laiko visiems kas buvo už manes, nes kažkodėl biški ilgai ėjau :D
Beto kam įdomu pažėkit šituos video, čia vyras su žmona po tuos parkus laksto http://www.youtube.com/watch?v=MXC47VRH0R8
Redaguota 2012-09-30 17:02
Hmm buvau HBH tam parke , tai gan idomu buvo :D O lokės pėdoj dar neteko pabuvot :D
Esu buves HBH parke, tai praejau 2 trasas, ir nebeleido daugiau... :D per mazas ugis mano buvo... :D