as visada pries eidamas i pamokas pasedziu prie kompo, nes man pasikelia nuotaika ir smagiau istvert pamokas. o kaip jum?
Atsisėdu pirmadieni, trečiadieni ir ketvirtadieni, nes tomis dienomis, pirmi langai (laisvos pamokos)
Kartais Kai reik kanors pasiziureti ar siaip nera ka veikti.
Visada.Aišku, jeigu suspėju.Nes ir taip keliuosi 6:20 ;D
Niekad, neapsimoka kurti kompo dėl 20 minučių :D
Aš nesedėjau prieš eidamas į pamokas prie pc niekada :D geriau išsimiegoti negu keltis ankšciausiai del keliu minučiu prie pc, na žinoma pas vyresniokus gali ir nebūti pirmų pamokų tai tada suprantu.
Pasėdėčiau prei pirmus langus, bet kadangi esu kaimo vaikis tenka važiuoti i mokykla ir miegoti kur nors koridoriuje :D
Jeigu spėju tai prisėdu prie kompo po rytinės mankštos , bet nieko labai masyvaus nedarau , nes žinau , kad galiu nespėt pavalgyt ir po to nueit į mokyklą .
Niekada, nebent labai retais atvejais, kai labai reikia. Kaip jau kažkas minėjo, nėra reikalo jungti dėl ~20 minučių.
As niekada nesedziu nes neverta geriau po sules pasedet o del keliolikos minuciu neapsimoka
Jungiu, jei reikia kažką užbaigt ar atsispausdint, internetui yra telefonas.
Retai , ir tai su svarbiu tikslu , kažka pasikartoti reikia , ar pabaigti darba . Bet tikrai nesikeliu ir nelekiu prie kompo , o jei yra langai tada tiesiog ilgiau pamiegu . Na bent dar prieš išeidamas ijungiu torentus kad siustu filmus,žaidima.