Na štai man yra tokia beda per šita negaliu aš ištrint iš šiu aplankalu programiniai failai,programu failai x86 ir windows jie randasi c diske man reikia kad galėčiau bet ištrint internet explorer ba pas mane windows susidure su ta beda explorer ir negali atnaujit nes man reik pašalint sena o ten trugo štai TrustedInstaller šitas dalykas gal kas susidure buvot?pagelbekit kas galit
Su administratoriaus teisėmis gali ištrint.
Vienas sakinys visa pastraipa. :D
Pirmas dalykas, kurį privalo padarti kiekvienas save gerbiantis žmogus, jei nutuokia, kaip dirbą PC(geležis,bios,os) tai yra suteikti sau vsišką dieviškumą ant Win7
Pirmas dalykas, kurį privalo padarti kiekvienas save gerbiantis žmogus, jei nutuokia, kaip dirbą PC(geležis,bios,os) tai yra suteikti sau vsišką dieviškumą ant Win7
ir kaip tai padaryt?
Civis12 parašė:
ir kaip tai padaryt?
Skaityt Tut'us arba žiūrėti juos.
Žodžiu, tau reikia gauti "take ownership" patchą Win7, bet tada, jei bandysi ištrinti Windows katalogą neverk, kad esu blogas žmogus ir nepasakiau, kad galima juos ištrinti Shift+Del metodu.
Redaguota 2012-10-10 19:14
man ne windows kataloga reik istrint o internet explorer kataloga
Redaguota 2012-10-10 20:04