Sveiki,
turiu tokį lyg ir domeną gamesn.eu ir turiu tokį lyg ir klausimą, jei sukurčiau tinklapį žaidimų apžvalgos, viskas būtu viename forume, būtu tik forumas, galėtu klaustis pagalbos ir panašiai, nebūtų jokių siuntinių
Ką manot? Už / Prieš, kodėl.
Redaguota 2012-10-20 11:48
Kodel man neveikia sitas game? neijungia puslapio, ismeta tik uzrasine apie prisijungusiu ir t.t
Nes tinklapis nėra pajungtas, ir apie kokį game kalbi, aš klausiu ar jūs už ar prieš
nu tajgi yra tu game puslapio ka tu pridarysi daugiau.... geriau kanors naujo sukurk
Tai gal kas turit pasiūlymų ką kurti:D
Aš turiu pasiulyma, Galėsiu padėti 100%, jei nori sukuriam LFS teama, ir tam reiks webo. tai jei sutinki..... ra6yk.
Kad nesu žaidęs aš to LFS, kažkada esu bandęs, bet nepavyko, nes vairo nebuvau parsivežęs :D...
Gal dar kokių pasiūlymų?
Na , nekurčiau aš. Prieš. Kodėl ? Todėl , kad jų jau yra , ir tingėsi vėliau pats kelti tas apžvalgas , susikurk kokį CS:GO , ar kitą serveriuką iš naujesnių , ir plėtok verslą.
Nežinai ką kurt tai ir nekurk. Čia tas pats kad bandytum piešti linijas belekokias ir belekur ant paveikslo ir iš tų linijų bandyti sukurti šedevra. ir Žinoma tai neimanoma.
Redaguota 2012-10-20 16:07
bandyk cs:go arba geriausia parduot kaikam ta domena, turbut kaikas turi kokiu nors minciu. Pries. kodel ? nes vistiek nieko unikalaus nesukursi, kad atnestu normalu pelna. Gl
pvz megink koki nors vienos kategorijos games pvz saudykles ar mmrgp ar dar koki nu krc nevisu gamiu bet vienos kategorijos zaidimu.
Nieko nekurk.... Nežinai nieko matosi... Čia tas pats kaip, noriu kurti piešinį padėkit kokia tematiką rinktis? mes parenkam, poto kokios spalvos,linijos,veidas,fonas,dydis... VIskas beveik ant lekštės geriau galvok pats ir kurk negi klausus kitų.