Sveiki. Ir vėl nauja tema ir vėl problema. Taigi prie reikalo. Kai einu į Youtube ir noriu pažiūrėt vaizdelį man jo tiesiog nekrauna (seniau kraudavo)... Galvojau interneto problemos, bet kiti interneto Player'iai veikia... Dar kita problema. Tai vyko seniau, bet manau bus ir dabar, o problema ta, kad mygtukai neveikia t.y garso, sustabdymo ir t.t. bet kai paspaudi iššokantį langą mygtukai veikia (bet kai dabar ir filmukų nekrauna tai galiu pasakyt tik tiek: What the hell is wrong with you Youtube?
Atsinaujink Flash Player'į.
Durnesni klausima negalėjai uzduoti? eini i google rasai adobe flash player ir parsisiunti naujausia :D
jei dar neveiks tai gal gali buti su draivereis blogai.
Flash player versija mano visada naujausia, nes automatiškai updeitina, o naudoju google chroome (filmukai ir ant kitų naršyklių neveikia)
Nesinervuok. Pabandyk atsisiust kokia kita naršykle. ir parašyk ar veikia.
Paulienis nematai ka rašė ???? bandyk tikrai uninstall flash player per control panel ir atsisiusti naujausia flash player
man tas pats būdavo bet kai perinstaliavau naršyklę, JAVA ir adobe susitaisė
Man panasiai buvo :) cia, jeigu tavo chrome lietuviskas:..
I adreso laukeli rasai chrome://plugins/
spaudi išsami informacija, tada susirandi flash kortele, tada spaudi 'neleisti' ties visais failiukais isskyrus '/NPSWF32_11_4_402_287.dll'
gal suveiks :)
Pasinaudojau R0x0y sprendimu ir viskas veikia. :)