📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Įvarios pagalbos
8 žinutės · 2,694 peržiūros
🕐 2012-10-27 15:25 #1
taigi kreipiuosi i jus su pagalbos prašymu, 1:
Gal galit numest normalu linka win xp iš torentu.

2 :

Turiu toki durna klausima: Neseniai gavau telefona nokija X2-05
Ir parsisiunciau pora temu, bet tema uždėjus puse piktogramu nepasikeičia, lieka default, tai gal žinot kaip padaryt kas kad pasikeistu, arba gal tiesiog yra kokia programa kur galėtum padaryt tik bacgraunda meniu ir kitko kitoki (ne wallpaperi)
🕐 2012-10-27 15:58 #2
gal tu piktogramu neimanoma pakeist jos turi buti default. Seip toliau ten nieko neuspratau, bet tema pats gali susikurt
🕐 2012-10-27 16:00 #3
olozo parašė:
gal tu piktogramu neimanoma pakeist jos turi buti default. Seip toliau ten nieko neuspratau, bet tema pats gali susikurt

kaip?
🕐 2012-10-27 16:54 #4
yra webe parasyk theme creator:)
Pats bent ant savo nokia c5 buvau susikures ir ant tavojo eis, pagal sava modeli ieskok.
Bet ilgas darbas ypac su tom piktogramom nes dachuje pas mane ten ju buva:D
🕐 2012-10-27 17:04 #5
olozo parašė:
yra webe parasyk theme creator:)
Pats bent ant savo nokia c5 buvau susikures ir ant tavojo eis, pagal sava modeli ieskok.
Bet ilgas darbas ypac su tom piktogramom nes dachuje pas mane ten ju buva:D

man piktogramu nerekia tok noriu meniu backgraunda paskeist :D
🕐 2012-10-27 18:28 #6
Paulienis parašė:

Gal galit numest normalu linka win xp iš torentu.

O kap del sito?
🕐 2012-10-27 18:55 #7
Kai kurių piktogramų nepakeičia todėl, kad ta tema pritaikyta pakeisti tik kai kurias programas, pvz: jei žmogus kūrė tą temą ant savo telefono, jis pakeitė tas piktogramas, kurios buvo pas jį, o jei pas tave yra tokių piktogramų, kurių nebuvo pas kurėją, tai jis jų ir nepakeitė. O kaip tu ten sakei:
Paulienis parašė:
galėtum padaryt tik bacgraunda meniu ir kitko kitoki (ne wallpaperi)

Tai wallpaper'į(paveikslėlį ant ekrano) gali dėtis kokį nori, tai nepriklauso nuo temos.
🕐 2012-10-27 19:16 #8
ZerQus parašė:
Kai kurių piktogramų nepakeičia todėl, kad ta tema pritaikyta pakeisti tik kai kurias programas, pvz: jei žmogus kūrė tą temą ant savo telefono, jis pakeitė tas piktogramas, kurios buvo pas jį, o jei pas tave yra tokių piktogramų, kurių nebuvo pas kurėją, tai jis jų ir nepakeitė. O kaip tu ten sakei:
[quote]Paulienis parašė:
galėtum padaryt tik bacgraunda meniu ir kitko kitoki (ne wallpaperi)

Tai wallpaper'į(paveikslėlį ant ekrano) gali dėtis kokį nori, tai nepriklauso nuo temos.[/quote]

netaip supratai...... tyngiu vėl aiškint. Ta problema solved.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti