Neįsižeisk , išvaisda nekokia , negraži. Tie patys linkai kažkaip belekaip sumesti , geriau padarytum atskirą panelę , ją pagražintum ir į ją įdėtum linkus , ir pats man backgroundas negražus , o taip atrodo visai nieko :)
Man ne prie sirdies tokie zaidimai, bet manau gal koks 100 zais zaidima, sekmes kuriant toliau :)
Na atsidarys tai nežinau turėtū gal iki žiemos būti paruoštas BETA versijai kokia :P , na o administratorių tai nemanau kad bus nėbent jau mums reikės pagalbos ir jie padės žaidėjams su klausimais :) .
Komentuojame :)
DarkGoo, tau neprieširdies naršykliniai ? ar kaip suprasti ? ar tarp galaktiniai ? :D
AnoNyM, Na čia prieš 2dienas ši foto dabar kiek ir geriau tos panelės atrodo su šhadow ir panašiai :) na be ačiū ir už kritiką.
Redaguota 2012-11-01 19:34
Ir tokie ir tokie, anksciau buvau ju fans gladiatus kapojau tai 1 serveri leituvos buvau 3
Hmmm. na aišku čia pagal skonį :P
vat kur yra tos visokios sarvu parduotuves ar pan idet koki backgrounda kieta tarkim kaip tas shoperis daro tuos skydus :) kazka tokio ir uzkart praspalvintum visa geima :)
Hmm... Tipo tokį yvairų bg(background) ? būtų kaip daro ir visa kita ? pvž: kaip skraido laivas ar kaškas pnš.
Na manau į tai tikrai atsižvelgsiu nes tikrai gera įdėja pačiam man tai pat per tamsus tas bg bet ne aš piešiu :P tai reikės pakalbėti su grafikos piešėju.
o ka ten zaidime bus galima daryti?
Redaguota 2012-11-01 21:24
Dekuj mums sekmes reikes
Na o del wap tai nezinau kad per tlf nebent per android,iphone :D na gal ka nors sugalvosiu