📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Beda
9 žinutės · 4,522 peržiūros
🕐 2010-06-26 21:13 #1
Man atsitiko beda man reikia susikurti grazu avatara ir nezinau kaip stai kokio noreciau : ,bet nemoku jo susikurt padekit paaiskinkit kaip susikurt toki arba panasu avatara.
🕐 2010-06-27 00:44 #2
tipo noretum toki avatara uzsidet ar sukurt pagal tavo nick igniuxx6 avatara nu kad butu tokiom raidem uzrasyta tavo nick ?
🕐 2010-06-27 02:04 #3
Tiesiog tau reikės programėlės: Adobe Photoshop CS4

1.Susikurkite nauja faila su Resoliution: 72 pixels/inch, color mode:grayscale.
2.Įrašykite savo norima teksta.

3.Select > Load Selection(rinkitės:layer transperency)
4.Layer > Flatten Image
5.Select > Inverse

6.Filter > Pixelate > Crystallize (cell size 4)
7.Select > Inverse

8.Noise > Add Noise(Guassian, Monochromatic, Amount. 70)

9.Blur > Guassian blur (Radius 2.0)

10.Image > Adjust > Curve(Padarykite curves kaip paveikslėlyje viršuje)

11.Paspauskyte Ctrl + D kad ištrintumėte pasirinkimą
12.Image > Adjust > Invert

13.Image > Rotate Canvas > 90 CW
14.Filter > Stylize > Wind(Method: Wind; Direction: From the Right)

15. Image > Rotate Canvas > 90 CCW
16. Image > Mode > RGB
17. Image > Adjust > Hue Saturation
18. Pažymėkite Colorize(Hue: 0; Saturation: 100; Lightness: mano -5, bet galite pareguliuoti palei savo nuožiūra. Siųlyčiau nuo -50 iki -30, nes vėliau pabandęs pažiūrėjau, kad gražiau gaunasi)

[Pamoka nemano]
🕐 2010-06-27 09:58 #4
O ka man daryt kad butu normalus paveiklelis nu su formatu gif ar kokiu kitu nes dabar .psd
🕐 2010-06-27 10:29 #5
Ta problema isprendziau atsirado kita noreciau pasidaryti dideli paveiksleli ant kuriu butu uzrasyta nu zodis man panasiai reketu 800px × 200px
🕐 2010-06-27 13:00 #6
parsisiusk Paint.NET.Labai gera programa (y) .http://www.getpaint.net/download.html
🕐 2010-06-27 13:04 #7
Jeigu failą išsaugoji .psd formatu, tai jo niekur negali dėti, nes jo nerodys, kadangi .psd faile yra tik padarytas darbas formatu, kurį skaito tik Adobe Photoshop programa, toks formatas skirtas tam, kad galėtum redaguoti darbą, redaguoti jame visus elementus. Jeigu nori įsidėti į saitą, geriausia saugoti .png formatu. Kaip tai padaryti?
Susikuri paveikslėlį kokį tik nori, pasidarai viską nusipieši, spaudi File>Save as>Parašai failo pavadinimą. Prie laukelio Format(Formatas) pasirenki formatą pavadinimu PNG (.png) ir išsaugoji.

Jei nori pasidaryti didesnį paveikslėlį, tai tiesiog kai kuri naują failą (File>New) nustatyk Width(Plotį) į savo norimą, gali rašyti betkokį skaičių ir Height(Ilgį) į savo norimą ir spausk OK, tada galėsi piešti.
🕐 2010-06-27 13:13 #8
P.S. Jei reikia konvertuoti galima ir kitaip - su programa pvz.: is .psd i jpg. parsisiuskit: http://www.kickasstorrents.com/pixillion-image-converter-2-22-free-to-try-t3950451.html
Redaguota 2010-06-27 13:14
🕐 2010-06-27 19:27 #9
Bet papraščiau, tiesiog išsaugoti failą tinkamu formatu ir viskas.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti