📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padėkit dėl Assassin's Creed 3
7 žinutės · 2,691 peržiūros
🕐 2012-11-28 22:34 #1
Turiu problema su Assassin's Creed 3 ,suinstaliuoju viska pagal instrukcijas užblokuoju ubisoft per fire wall ir kai spaudžiu AC3SP.exe man niekas neatsitinka ta prasme žaidimas nepasileidžia , nežinau ka daryt , padėkit !
🕐 2012-11-28 22:50 #2
andriusss71 parašė:
Turiu problema su Assassin's Creed 3 ,suinstaliuoju viska pagal instrukcijas užblokuoju ubisoft per fire wall ir kai spaudžiu AC3SP.exe man niekas neatsitinka ta prasme žaidimas nepasileidžia , nežinau ka daryt , padėkit !

Pirma karta paleidziant exe geimo reikia kat geimas neuzblokintas butu susikuri ten acc ir tik toumet uzblokini
🕐 2012-11-28 22:53 #3
ponasvelnes parašė:
[quote]andriusss71 parašė:

Pirma karta paleidziant exe geimo reikia kat geimas neuzblokintas butu susikuri ten acc ir tik toumet uzblokini[/quote] Tai ne Ubisofto neblokint ?
🕐 2012-11-28 23:30 #4
Parsisiūsk Assassins Creed III - Repack (R.G Mechanics) .
Ir įkelkt THETA crack'ą ir viskas .
🕐 2012-11-28 23:42 #5
Killeris parašė:
Parsisiūsk Assassins Creed III - Repack (R.G Mechanics) .
Ir įkelkt THETA crack'ą ir viskas .

nu ir tai tik 11gb uzema kj suinstalini
🕐 2012-11-29 00:06 #6
Tai dabar sakai, kad jis iškarpytas? Nėra filmukų ar dar ko?
Tikrai taip nėra, nes aš pats šiuo relyzu žaidžiu
🕐 2012-11-29 00:54 #7
Killeris parašė:
Tai dabar sakai, kad jis iškarpytas? Nėra filmukų ar dar ko?
Tikrai taip nėra, nes aš pats šiuo relyzu žaidžiu

Pas mane tas pats "rinkinys" (R.G. Mechanics repakas + Theta krekas), veikia be jokių problemų ir nereikia jokių Uplay registracijų.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti