nusipirkom nauja laptopa packard bell. ir prie jo laikinai idiegta OS Linux. ka daryt? vos tik isijungiu kompa, duoda skaityti license irr t.t. o idejus windows OS diska niekas nereguoja. padekit labai reikia PLZ
Redaguota 2012-11-29 18:18
o tu ka manei? kad imesi windows diska ir iskarto install ismes? :)
Nustatyk kad bootintu is disko (per bios jeigu neieini y linuxu dekstopa) ir perrasyk :)
tai kad man raso visokias licenzijas, man neina is ju iseit. kad galeciau persirasyt i windows 7
ka daryt? labai prasau padekit
Redaguota 2012-11-29 20:05
Nuvežk pas profesionalus. Jie paruoš geriau tavo win negu tu pats
ar juodas ekranas ir kazkokie tekstai ? jeigu taip tai tada pajimk paspaudinek nuo f1 iki f12 ir turetu ismesti ka bootinti ar hdd ar cd pasirink cd
Žinok žmogau tau patarimas. Jei nemoki elgtis su BIOS (nes panašu, kad nemoki) tai ir nelįsk... Geriau nuvežk kompiuterį pas programuotoją ar kiek nusimanantį klasioką, kad tau perrašytų tuos Windows. :)
halerotz parašė:
ar juodas ekranas ir kazkokie tekstai ? jeigu taip tai tada pajimk paspaudinek nuo f1 iki f12 ir turetu ismesti ka bootinti ar hdd ar cd pasirink cd
zodziu yra juodas ekranas ir visokie textai. bandziau as juos visus skaityt, perskaites as paspaudziau kur buvo parasyta bootinti pasirinkau cd ir isidejau windows i savo kompa bet vistiek nieko. gal windows blogi pasakykit, siunciaus is cia:
http://thepiratebay.se/torrent/6464393/Windows.7.ULTIMATE.SP1.ALL.EDITIONS.32-64.bit-MAFIAA
pasakykit ar gerus parsisiunciau
Redaguota 2012-11-30 12:07
quote]polas parašė:
Žinok žmogau tau patarimas. Jei nemoki elgtis su BIOS (nes panašu, kad nemoki) tai ir nelįsk... Geriau nuvežk kompiuterį pas programuotoją ar kiek nusimanantį klasioką, kad tau perrašytų tuos Windows. :)[/quote]
tai kad visoj klasej man taip atrodo kad as daugiausiai apie kompus zinau, tai ir nenesu pas tuos klasiokus nes dar labiau suknis kompa kad paleist nebeis.
pas manr laptopas primenu. :)
Redaguota 2012-11-30 12:12
zinai kas yra bios ? tai pabandyk tenai pasidaryti kad boot cd butu pirmas hdd antras
labai nepyk bet nezinau. paaiskink gal as zinau tik galvoju kad nezinau
Bios įkrauna operacine sistema ir su juo galima konfiguruoti kompiuterio aparaturos parametrus...