krč parissiunčiau Far Cry 3 isirasiau pagal instrukcijas kaip yra jungiu jau ir Pyst man ijunge ta kazkoki uplay. Px prisireginau galvoju gal reik prisijungiau raso kad turiu Far Cry 3 Spaudziu Go To The Game ir ismeta kad reik codo... krč. Gal ir jums taip buvo kaip ištaisėt?
Man nieko neprase kai crack'a imeciau :D
as tj tik irasiau ir imeciau craca farcryiaus ir fsio kaip visus normalius geimus paprastai nukrekinamas ( suinstalini ir pakeiti .exe cracu, ir dar gal kokiufailiuku dadedi ten pat) :D
Clevaro, naudok reloaded crack'ą.
Šiaip norint neturėt problemų su UPLAY (Čia galioja ir ACIII) tai siūskis BlacBox - Repack 4.65GB man puikiai veikia . Šis relyzas nenaudoja UPLAY, tiesiog jį apeina . O ir crack nereikia, nes pas BlackBox nucrack'ina.
Tiesiog reikia mokėti nukrekint ir jokiu nesamoniu nebus .
tie visi kure blackbox ir reloaded crakus naudojat jus losiat sp be problemu bet jum nera jokio mp
o paska nekreivos rankos ir pasidaro su uplay craka gali losti ir MP bentjau as coop campaigan daba losiu far cry 3 tiktais kasko ac3 neajo online bet kiti sako kat aijna
Nu ką aš žinau, pavyzdžiui COOP buvau pasileides ir su BlackBox relyzu, nes crack'as tinka abiem relyzam tiek Reloaded, tiek BlackBox .
Viskas ok yra jau Nusikrakinau Uplay ir veikia fsio, Tiktiek kad ant low tegaliu palost .... Dauguma game lošiu ant high bet šitas pralenkė viska :D
http://www.youtub...H8a50VFqQw Dowexx Labai aciu :)
C:\UsersNamai\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.611/data10.cab The archive is either in unknown format or damaged
Wa eroras kai reikia 2 disko ten surast reik ka ten irasyt?.. skype deathruner0/karlas369
pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man
Redaguota 2012-12-07 14:29