📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Neaptinka...
6 žinutės · 2,056 peržiūros
🕐 2012-12-09 18:15 #1
Sveiki.

Norėčiau iš jūsų sulaukti man labai reikalingos pagalbos... Jau ilgą laiką negaliu ant savo seno kompiuterio žaisti įvairių žaidimų (išskyrus tuos, kuriuos žaidi internete...). Parsisiunčiu, bandau paleisti žaidimą viską pilnai sutvarkęs, mėto error'rus kad neaptinkami vaizdo draiveriai arba vaizdo korta (bent jau taip rašo). Galvoju atnaujinsiu draiverius kortos, bet deja nustatymuose, per visokius "dxdiag" man tiesiog rašo NaN ir kitokius užrašus...

O aš tuo tarpu negaliu sužinot koks kortos modelis ir kokia pati vaizdo plokštė, nenoriu rizikuot, niekur neskubu todėl teiraujuosi jūsų... Ką daryti?

*Pastebėjimas: Viskas prasidėjo po windows'ų rapeir!*

- develinanders'
🕐 2012-12-09 18:16 #2
tai perašyk, kokie win pas tave
🕐 2012-12-09 18:22 #3
Mėgstamiausi - XP... Na jai tai būtų paskutinis dalykas kas išgelbėtų, daryčiau... Bet svarbūs failai ir kiti dokumentai svarbiau nei žaidimai. Dar plius gausiu kompą už 2 sav. tai,.. prašau pagalbos tik laisvalaikio dėlei.
🕐 2012-12-09 18:32 #4
Pabandyk kompa pralaiest pro kokia dirver xhecker programa ir parisiusk draiverius.
🕐 2012-12-09 18:33 #5
O tai tų svarbių failų į flash'a persikelt negali? Ir ant tų dviejų savaičių persirašyk tuos Windows'us iš draugo pasiėmias, jai neturi.
🕐 2012-12-09 18:40 #6
Paulienis - pabandysiu.
hags_022 - pasakiau, reiškias negaliu. Turiu ir 8, ir 7, ir dar nežinia kiek stalčiuje.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti