📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
[Kuriamas SA-MP projektas] reik mapperio,remeju..
13 žinutės · 3,628 peržiūros
🕐 2013-01-01 11:43 #1
Sveiki, kuriamas naujas SA-MP projektas, SF mieste.

Dabartinė komandos sudėtis.

Mogad [Aš] [Savininkas...]
Carl [WEB,GFX..]
Pawno [Scriptai]

Ieškomas mapperis
Ieškomi remėjai

Jau dabar galite užsidirbti XP/LT būsimame servyje turite susisiekti su mumis per skype programą, mūsų SKYPE ID rasite žemiau. Serveri planuojame paleistsi šį mėnesį, greitai bus paleistas ir WEB, pirmi sužinos mūsų skype draugai.

Kontaktai:

SKYPE ID: sf.city
🕐 2013-01-01 11:45 #2
Ne i ta saita idejai -_- pusia cia esanciu zmoniu nekencia sito zaidimo... Taip ash vienas ish ju....
🕐 2013-01-01 11:57 #3
Gaila, bet gal kažkas užsimanys.
🕐 2013-01-01 12:34 #4
Kažkaip nieko gero atrodo.. Jai jau siulytumėte tai parodytumėte ką padarėte (SCRIPTERIUI,MAPPERIUI). Tinklapis turėtu būti paruoštas seniausiai.
🕐 2013-01-01 12:42 #5
Jeigu aš tik užvakar pradėjau komandą rinkti viską? Tai patylėk su tinklapiu, kad turi būt senai.. :)
🕐 2013-01-01 12:51 #6
Svetainė su domenu turi būti pirmiausiai po to viskas,ir nemanau kad kas pavyks jei ieškote visos komandos patys remkite :D žvengiau
(AŠ)[SAVININKAS]
normaliai tai čia darbas ? nieko pats nedaro renka komandą tikrai nelinkėsiu sėkmės nieko vpš tokių mažiau...Nusipirksit hostą PNS mėnesiui baigsis ir uždarysit.
🕐 2013-01-01 12:52 #7
Šeip vpsnet imsim, .lt domenas yra, čiaupk nasrus.
🕐 2013-01-01 13:20 #8
Pone destroytas, visu pirma, jei nori gero serverio darykis vienas, o ne kad viens mappina kitas ta daro, jei taip visi savo darbus turi o tu ne, SKAITOSI NE TAVO PROJEKTAS:)
🕐 2013-01-01 13:29 #9
Jeigu aš viską valdau, visus surinkau ir jie man paklusta, skaitosi mano. Galvok ką nori, rašyk ką nori, manęs niekas nesustabdys.. Nebent mano lavonas..
🕐 2013-01-01 13:57 #10
destroytas parašė:
Jeigu aš tik užvakar pradėjau komandą rinkti viską? Tai patylėk su tinklapiu, kad turi būt senai.. :)

nemanau kad ka nors gero rasi... vien del to kad taip zmones uzsipuldineji is karto...
🕐 2013-01-01 14:09 #11
destroytas parašė:
Jeigu aš viską valdau, visus surinkau ir jie man paklusta, skaitosi mano. Galvok ką nori, rašyk ką nori, manęs niekas nesustabdys.. Nebent mano lavonas..

Nurodyneji :D Juokingai skamba.
🕐 2013-01-01 14:11 #12
TRAKTORISTAS parašė:
[quote]destroytas parašė:

nemanau kad ka nors gero rasi... vien del to kad taip zmones uzsipuldineji is karto...[/quote]

Aš sukūriau temą pranešdamas, kad kursiu projektą ... ieškau to ir to.. O jie mane pradėjo pulti tu čia ta aną, todėl tau tas anas..
🕐 2013-01-01 14:14 #13
TRAKTORISTAS parašė:
[quote]destroytas parašė:

nemanau kad ka nors gero rasi... vien del to kad taip zmones uzsipuldineji is karto...[/quote]
Jis nieko neuzsipuldineja, ar jis kam ka sake, na jei ant taves varo reik ir atsikirst. Taip siuo atveju jis nromaliai kalba. Beto pagalbos praso o jus cia nesamones raso "Man samp nepatinka" galvoji jam idomu kas patinka kas ne. Taip kad nesugebat siek tiek padet, tai nerasykit
(Tik nepykit del tokio komentaro, nenoriu pyktis su sios nuostabios svetaines nariais)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti