mano mekstamiauses prince of persia jis man patinka del geros istorijos ir delto kad ydomus:)
Redaguota 2010-07-09 17:22
Man tai visos COD serijos, nes siaip domiuosi Antrojo pasaulinio karo istorija:)
man tj mortal kombat ir killing floor mortal kombat del to kad del tu fitality lbj patinka o killing floor man patinka zombius saudyt ir tokie survival lbj patinka
Call of duty:world at war ir Empire earth
man kaip ir gameris labai patinka PoP visos dalys ir dar Penumbra PoP man patinka del to kad tai senovės zaidimas visi kapojasi su kardais ir del geros istorijo o Penumbra man patinka del to kad sis zaidimas yra baisus
Nu Mano Megstamiausias Gothic 1-3(wasntme)
Cod dalys, Gears of war ( gaila xbox neturiu noreciau antra bei neuzilgo iseinancia gow 3 pazaist :( ) mass effect,mass effect 2, visi Blizzard zaidimai.
Ypatingai megstu trecio asmens saudykles ;)
Redaguota 2010-07-16 12:06
Empire earth Pats mano Pirmasis Game Ant Pc Kapojau Diena Nakti.
cod 2 bei 4 del to nes man ziauriai praeina senoves istorija
Cod 4 ne senoves laiku zaidimas.
Battlefiel Bad Company 2 nes labai idomu zaisti tikrais yvikiais paremta zaidima ir siaip idomus zaidimas tik gaila kad trumpokas bet tai neturi reiksmes nes pagal mane tai vienintelis sio zaidimo minusas, o jis bevertis lyginant su dauk zaidimo pliusu :).
Redaguota 2010-07-16 17:53
A taip gerasis Clive Barker's Jericho su nuostabia istorija (talk) jis tiesiog lyderis tarp jo metu zaidimu su tokia grafika idomiu siuzetu keistai idomiais veikejais ir visa kita tiesiog itraukia i savo pasauli :).
Man labiausiai patinka fifa 10 nes man ziauriai patinka lost fule ir dar midnight club 3 :D
pas mane pc senas tai nhl 09 ir gta deluxe