📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Drifting in Live For Speed...
5 žinutės · 1,784 peržiūros
🕐 2013-01-08 23:22 #1
http://www.youtube.com/watch?v=hzS9SJntJEs
Please like and subscribe :)
🕐 2013-01-08 23:32 #2
Vienas turbut is normalesniu Video bet vistiek butu geriau jei vpš nebekeltum ju čia.... Muzika nesiderina VIDEO plikas sakant nk vps.. Tekstas uzrasytas FsiTV ...............
🕐 2013-01-08 23:49 #3
Clevaro parašė:
Vienas turbut is normalesniu Video bet vistiek butu geriau jei vpš nebekeltum ju čia.... Muzika nesiderina VIDEO plikas sakant nk vps.. Tekstas uzrasytas FsiTV ...............

Aš tavęs nesuprantu mandruoli, aiškina kam kelti kam ne, laisvas puslapis kas nori, tas kelia. Plikas? išmokyk esu pradedantysis dar tik.
🕐 2013-01-09 00:34 #4
Fsi parašė:
[quote]Clevaro parašė:

Aš tavęs nesuprantu mandruoli, aiškina kam kelti kam ne, laisvas puslapis kas nori, tas kelia. Plikas? išmokyk esu pradedantysis dar tik.[/quote]
Vaikeli čia Kritika :) Susipažink :) Nemokėsi priimt kritikos nieks taves negerbs.
🕐 2013-01-09 09:27 #5
siaip gerai , tik muzika kaip sako auksciau esantis zmogus pakeisk ir is daugiau kampu filmuok nevien is galo nes nesimato nieko .
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti