🕐 2013-01-09 20:09
Sveiki :D gal kas nors zinotumet kokia apsimoka pirkt lauko kamera? kiek kainuotu? is anksto dekui :)
Assassin parašė:
Zmones cia gi zmogus bandys kaip per Paranormalus reiskiniai kazka uzfiksuot kaip jus nesuprantat
TRAKTORISTAS parašė:
cia ne man tereikia :D negalvokit kad toks kausas buciau kad kamera nusipirkciau ir ziureciau kas lauke vyksta kol zaidziu cs:go :D o siaip gal zinai kiek tas irengimas kainuotu? beto ar paprastai galetu ziuret kas lauke vyksta neirasant ir ar daug vietos uzimtu? (jei irasant)
Dowexx parašė:
[quote]TRAKTORISTAS parašė:
cia ne man tereikia :D negalvokit kad toks kausas buciau kad kamera nusipirkciau ir ziureciau kas lauke vyksta kol zaidziu cs:go :D o siaip gal zinai kiek tas irengimas kainuotu? beto ar paprastai galetu ziuret kas lauke vyksta neirasant ir ar daug vietos uzimtu? (jei irasant)
Assassin parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]TRAKTORISTAS parašė: