Zodziu mano kompe yra apie 8000 infected files. Gal zinot kaip tuos file'us reikia pasalinti? O gal jie nekenksmingi? Padekit.
zinau, nu bet nuskanuoja ir kaip istrinti? bandziau su antivirusine taip padaryti, bet nejo istrinti ju... Pas mane antivirusine yra avast.
Matyt nemoki antivirusine naudotis. Nemanau kad ant tiek xujova antivirusinė būtų kad virusus tik surastų, bet jų nepašalintų :D
Atsisiūsk CCleaner program'ą ir praskanuok kompiuterį. Ši programa ištrina visus nereikalingus failus iš kompiuterio. Dar parašyk start paieškoje %temp% ir iš to folderio ištrink visus failus išskyrus FXSAPIDebugLogFiles.txt failo ir netrink tų kurie prašo administratorių teisių. Tiesiog tau išmes lentelę su kuria bus pasirinkimas ar tikrai nori ištrinti failą ir paspausk ne (nes tiems failams reikia kažkokio leidimo). Nereikalingi failai patys išsitrins be jokių lentelių. Bent aš taip darau, kad išvalyti pc nuo nereikalingų šiukšlių.
Redaguota 2013-01-15 15:14
Kaip jus tiek virusu sugebat prisigaudyt? Geriausia būtu dėti Windausų kompaktą ir juos švariai persirašyti .
Bet reikės viską absoliučiai trinti, kad palikti kompą švarų perrašant windows'us.