📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
FRAG.LT labai geras serveris
15 žinutės · 4,328 peržiūros
🕐 2013-02-23 17:12 #1
Sveiki dabar sugalvojau parasyt apie viena gera samp serveri,rekordas buvo siandien.
Taigi informacija apie serveri :

Forumas : Frag.lt/sa-mp
pavadinimas : Frag gyvenimas 0.3x reikia weberio.
Zaidejai : kol kas 0/500
Pingas : 62
Modas : FRAG1.2.1LT
Mapas : San Fierro
Ip : gta-host.lt:1999

Darbai yra beveik visi.

Savininkai : Mynde_Frag Toni_Frag ir Tomas_Frag
Beje yra daug pgr adminu: Evaldas_Pgr Paulius_Vendekas.
Super adminai : Evelina_Love daugiau nepazystu.

+ Yra adminu lygiai.
+ Pgr ir super adminai duoda xp lt vip drk.
+ Labai daug adminu ir vip.

PRASAU ATEIKIT I SITA SERVERI.
NUEIKIT NEPASIGAILESIT.
Redaguota 2013-02-23 17:20
🕐 2013-02-23 17:16 #2
Pagal aprašymą tai serveris matosi ,kad žaidžia 0-5 žmonės, koks tas rekordas, 0 ? :D. Forumo nėra, Pagr. Administratoriai duoda ko nori, tad serveris nieko nepasieks.
🕐 2013-02-23 17:17 #3
forumas yra
FRAG.LT
🕐 2013-02-23 17:20 #4
Single sh*t ...
Beje priminkite man , kodėl lietuviai vis dar pliekia tik SAMP ir CS 1.6 ?
🕐 2013-02-23 17:31 #5
DragonBorn parašė:
Single sh*t ...
Beje priminkite man , kodėl lietuviai vis dar pliekia tik SAMP ir CS 1.6 ?

Yeah Seriously.
Gal del to kad silpni kompiuteriai, smegenys, and whatever else?
🕐 2013-02-23 18:07 #6
netik, dauguma igrajin COD 4 arba koki tf2 ;]
🕐 2013-02-23 18:10 #7
ir niekas nelosia normaliu zaidimu kaip bf ... ar dar kokiu :(((
🕐 2013-02-23 18:10 #8
dovizas parašė:

Pasakyk 200 zmoniu kurie zaidzia cod arba teamfortress?

Manyciau man visi pritars kad daugiausia lietuvoje losia vien tik samp arba cs.
🕐 2013-02-23 18:44 #9
eimantux parašė:
[quote]dovizas parašė:

Manyciau man visi pritars kad daugiausia lietuvoje losia vien tik samp arba cs.[/quote]

Jai pažinočiau visus tuos žmones, išvardinčiau. Kiek esu žaidęs TF2 galiu drąsiai teigti, kad lietuviškų grupių ir serverių yra gausu :)
Taip pat nesuprantu kam smerkti tuos žaidėjus kuriems tas žaidimas įdomus, ar jie neišgali nusipirkti geresnių kompiuterių? Visi žaidžia tas kas jiems patinka, o serverių kurėjai pelnosi iš daugiausiai žaidžiamų žaidimų.
Redaguota 2013-02-23 18:46
🕐 2013-02-23 18:59 #10
develinanders parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]dovizas parašė:

Manyciau man visi pritars kad daugiausia lietuvoje losia vien tik samp arba cs.[/quote]

Jai pažinočiau visus tuos žmones, išvardinčiau. Kiek esu žaidęs TF2 galiu drąsiai teigti, kad lietuviškų grupių ir serverių yra gausu :)
Taip pat nesuprantu kam smerkti tuos žaidėjus kuriems tas žaidimas įdomus, ar jie neišgali nusipirkti geresnių kompiuterių? Visi žaidžia tas kas jiems patinka, o serverių kurėjai pelnosi iš daugiausiai žaidžiamų žaidimų.[/quote]

Gal del to kad kiekvienam zaidimo forume, arba zaidimu svetaineje, buna tema su reklamom?
🕐 2013-02-23 19:07 #11
eimantux parašė:
[quote]develinanders parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]dovizas parašė:

Taip pat nesuprantu kam smerkti tuos žaidėjus kuriems tas žaidimas įdomus, ar jie neišgali nusipirkti geresnių kompiuterių? Visi žaidžia tas kas jiems patinka, o serverių kurėjai pelnosi iš daugiausiai žaidžiamų žaidimų.[/quote]

Gal del to kad kiekvienam zaidimo forume, arba zaidimu svetaineje, buna tema su reklamom?[/quote]

Kada to nebuvo, mes nepakariausim prieš šitas reklamas, tik postų pasirinksim rašydami "eilinis projektas" ir pnš., vietoje to kad rašytumėm tiems kurie atsakingi ir uždraustų reklamavimą. Bet čia žaidimų portalas ir jai turėčiau serverį, pats čia reklamuočiau. :)
🕐 2013-02-23 19:45 #12
develinanders parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]dovizas parašė:

Gal del to kad kiekvienam zaidimo forume, arba zaidimu svetaineje, buna tema su reklamom?[/quote]

Kada to nebuvo, mes nepakariausim prieš šitas reklamas, tik postų pasirinksim rašydami "eilinis projektas" ir pnš., vietoje to kad rašytumėm tiems kurie atsakingi ir uždraustų reklamavimą. Bet čia žaidimų portalas ir jai turėčiau serverį, pats čia reklamuočiau. :)[/quote]
Tam galima tiesiog NUSIPIRKT bannerio reklama...
🕐 2013-02-23 19:52 #13
eimantux parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]dovizas parašė:

Kada to nebuvo, mes nepakariausim prieš šitas reklamas, tik postų pasirinksim rašydami "eilinis projektas" ir pnš., vietoje to kad rašytumėm tiems kurie atsakingi ir uždraustų reklamavimą. Bet čia žaidimų portalas ir jai turėčiau serverį, pats čia reklamuočiau. :)[/quote]
Tam galima tiesiog NUSIPIRKT bannerio reklama...[/quote]

Priklauso nuo kišenės. Kadangi tokie kaip SA-MP projektai kuriami nepilnamečių daugiausiai, sukrapšto ant palaikymo serverio pinigų ir renka litukus už VIP. O manau daugelis tiesiog forumuose tai visados daro, nes nekainuoja, prikelėjų temos atsiranda visokiausių (kalbant apie haterius).
🕐 2013-02-23 21:17 #14
Dar vienas eilinis serveris kurių ir taip pilna.
🕐 2013-02-23 22:25 #15
kuo daugiau tuo mums geriau :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti