Norejau paklausti kaip galima uzsidirbti internetu ar kompiuteriu pinigu ten pvz kurti svetaines logo patarkit kas tuom uzsiima butu smagu pabendradarbiauti . nes girdejau kad kiti per kompiuteri uzsidirba normaliai pinigu. Tai sakykit kass tuo uzsiema:)
Nezinau kaip riumtai i tai ziuri, bet jai tikrai nori gereusi budai be rizikos tai sukurti serveri kad kiti pirktu vip statusus ir pan uz tuos pinigus tu isteigi dar daugiau serveriu. Tai vienas budas, yra dar dauk kitu. Bet betkoki normalu darba pradeti interneta tau reikes kapitalo, nes be jo nieko neiseina.
Apie ta minty daug kartu galvojau bet kai dar nesu bandes kurti betkokio zaidimo serverio tai nelabai esu patyres . be to mano vaizduskei yra pareja tai pvz kaip samp servo tai negaleciau nes man vaizdas tai nu nx. cs dar dar ziurint ka siulai paciam tai daryti ar kartu bandyti
Nu jei turi pakankamai galingą PC , truputį pinigų , rašytojo gyslelę ir gali pavaryt kaip Artojas savo "arimuose" , tai gali užsidirbti rašydamas žaidimų apžvalgas.
Redaguota 2013-03-07 20:20
ta prasme sukurti svetaine apie zaidimu apzvalgas ar kokia cia minti turejai?
ramuniux1233 parašė:
ta prasme sukurti svetaine apie zaidimu apzvalgas ar kokia cia minti turejai?
Turėjau omenyje naujausių žaidimų apžvalgų rašymas už pinigus (kaip , kad PC Gamer'yje rašo ir pan.) , bet joms rašyti reikia gabumų ir kantrybės.
Redaguota 2013-03-07 20:43
tai kaip man tai pradeti?
Gal galesiu prisijungti, na zinai pameginti
Gal galesiu prisijungti, na zinai pameginti
Redaguota 2013-03-07 21:02