📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Baisiausias visų laikų žaidimas
11 žinutės · 2,554 peržiūros
🕐 2013-03-08 16:33 #1
Laba diena visi Gameris.lt nariai, ar šiaip užsuke svečiai

As esu Aurisaluzas ir kiekviena diena žaidžiu siaubo žzaidimus, internete pastebėjau žaidima pavadinimu Inside, nemokamas siaubo žaidimas, kuris pasirodė nieko neišsiskiarantis iš kitų, tačiau tai, ką patyriau jį zaisdamas buvo daug baisiau negu Slender ar Amnesia, buvau netoli širdies smūgio, bet istvėriau, jeigu norit patis paziureti šitą, ar kitus mano video užsukite į man kanala, smagaus ziurėjimo

http://www.youtube.com/user/aurisaluzas
🕐 2013-03-08 16:36 #2
WTF?????? Neimanoma ziuret. Kas per garsas? JUK SAKIAU KAD NUSIPIRKTUM NAUJA HEADSETA! :D Kituose video garsas puse velnio. O cia klaiku...
🕐 2013-03-08 16:41 #3
Man taip nutiko del to, kad mikrofono garsas buvo atsuktas ant 100, o as nepastebejau, o nauja mikrafona, tai as turiu
🕐 2013-03-08 16:41 #4
Asmeniškai tai jau juodai atsibodę tokie žaidimai.Amnesia, Slender dar žaist galima, o kiti tai vienas ir tas pats -klaidžioji tamsoj ir kažkas iššoka prieš tave.Norėtusi žaidimu panašių i Dead Space pirmą dalį.
🕐 2013-03-08 16:42 #5
requiemn parašė:
Asmeniškai tai jau juodai atsibodę tokie žaidimai.Amnesia, Slender dar žaist galima, o kiti tai vienas ir tas pats -klaidžioji tamsoj ir kažkas iššoka prieš tave.Norėtusi žaidimu panašių i Dead Space pirmą dalį.

Pirma karta su tavim sutinku.
🕐 2013-03-08 16:43 #6
Už garsą , tai nors EMI gauk...

P.S.Nifiga nebaisus , tas "Inside"..
🕐 2013-03-08 18:05 #7
Patariu paciam pazaisti tamsoje ir ausinemis, nebent jau zaidei:D
🕐 2013-03-08 18:06 #8
Amnesia palosk, va ten tai siaubas...
🕐 2013-03-08 18:43 #9
Aurisaluzas parašė:
Laba diena visi Gameris.lt nariai, ar šiaip užsuke svečiai

As esu Aurisaluzas ir kiekviena diena žaidžiu siaubo žzaidimus, internete pastebėjau žaidima pavadinimu Inside, nemokamas siaubo žaidimas, kuris pasirodė nieko neišsiskiarantis iš kitų, tačiau tai, ką patyriau jį zaisdamas buvo daug baisiau negu Slender ar Amnesia, buvau netoli širdies smūgio, bet istvėriau, jeigu norit patis paziureti šitą, ar kitus mano video užsukite į man kanala, smagaus ziurėjimo

http://www.youtube.com/user/aurisaluzas

Dovahkiin parašė:
Amnesia palosk, va ten tai siaubas...

Kažkas nepriskaito :D
🕐 2013-03-08 19:00 #10
Tas zaidimas lempa gryna... Tikrai nebaisus.
🕐 2013-03-08 19:03 #11
Aurisaluzas parašė:
Patariu paciam pazaisti tamsoje ir ausinemis, nebent jau zaidei:D

Meh...Aš siaubo žaidimų atsižaidęs sočiai (įskaitant tavo minėtą) , norisi ko nors naujo...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti