Sveiki, gal zhinot koki weba, kur galima butu kalti doleriukus, ir siulykit koki nors viena weba, nes seniau himychinau kazhka buxai.eu bet uzhpiso juodai, spaudinet nuorodas gal 20webu, o po 1 weba uzhdaro ir nauja atidaro kas 5min.. tai krch, jei zhinot koki webuka, tai numeskit linka, ir parashykit, ka ten daryt reik, ir per kiek laiko doleri galima gauti, siulykit, kur ishmoka i paypala
Nieko tu gero neišpeši iš šito "darbo" internete. Patikėk manim, tai yra nesamonė. Žmonės tik gaišta laiką praleisdami prie šito briedo. Jokios naudos iš to nėra. Gal per kokius metus ar du užsidirbtum kokį doleriuką ar net gi du bet neverta. Tai tik įrodo, kad žmogus negali užsidirbti pinigų savo jėgomis. Geriau jau pasisiūlik tėvams padirbėti namie. Nors pasijaus, kad pinigą turi.
Redaguota 2013-03-29 23:28
Sikna ant kedes padrebes nori greitai, lengvai ir paprastai uzkalt pinigelio? Ne vaikine, norint uzsidirbti reike dirbti, DIRBTI tikra darba, o ne sedeti ir spaudineti tinklapio reklamas. As nesakau kad tu internetinui darbu nera. Tiesiog neminiu del to, kad juos dirba profesionalai... Jei ka Gamery buvo kazkur tema su WEB darbais, jei nori, pasiknaisiok.
Redaguota 2013-03-29 23:55
Buvau ir as susigudes tokiais darbais. Kibo visokiu tinklapiu reklamas perziurineji. Susirenki 40 doleriu - issikeiti i LT. Nu susirinkau as tuos delerius bet juos norit persivest i PayPal'a pirma sumokek jiems tada jie tau persius. Nu zodziu. Priskelbs visko kad tik gaistum laika nors patys is visokiu naivuoliu sau pelna darosi...
Nu žiūrint kokio tu darbo internete nori, nuo to ir priklauso tas "atlygis". Yra sponsoriai, kur už kiekviena click gauni skatikus (probux.com, shbux.com), yra failų talpyklos, kurios moka už failų atsisiuntimus, už video peržiūras (pastarosios moka žymiai daugiau). O jei esi rimtai nusiteikęs tai bandyk investuot. Šiaip visas svetaines ir šiaip pasiūlymus rasi edarbas.lt
seip tai youtubes networkai neblogai moka. Pats kuriu video laisvu laiku, savo noru ir zejau is socialblade uz video gauciau po 8dolerius. Daug neuzdirbsi, bet sakau vis geriau nei nieko :D. Gaila, jog tiesiog esu kazkada pazeides autorines muzikos teises ir dabar nesuteikia man partnershipo, bet kitiems manau suteiktu.