📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dėl euro truck simulator 1 dalies
6 žinutės · 1,718 peržiūros
🕐 2013-04-04 14:05 #1
Žodžiu, viskas ok, tik tiek kad kaip ijungiu žaidima nerodo nei start nieko tik fura sukiojasi pirmyn atgal ir viskas. Bet prieš tai kaip irašinėjau išmetė, kad reikia p3core.dll, Bandžiau ieškoti, ir neradau. Gal kas galite padėti? nes tikrai noriu pažaisti šį žaidimuką :)
🕐 2013-04-04 15:13 #2
Kentauras parašė:
Žodžiu, viskas ok, tik tiek kad kaip ijungiu žaidima nerodo nei start nieko tik fura sukiojasi pirmyn atgal ir viskas. Bet prieš tai kaip irašinėjau išmetė, kad reikia p3core.dll, Bandžiau ieškoti, ir neradau. Gal kas galite padėti? nes tikrai noriu pažaisti šį žaidimuką :)

Padryk pirma teksta iskaitoma kad akiu neskaudėtu.
O visu antra atisiusk .dll fixer ar kažkaippanašiau jis visus .dll trukumus tau susius.
🕐 2013-04-04 15:18 #3
Bandei perrašyt?
🕐 2013-04-04 15:51 #4
Kai jungi zaidima tau turi tokia lentele ismest su visokiais vaizdo garso nustatymais. Virsui yra tokia nesamone su OpenGL(Arba bent jau turetu buti) . Gal tu ta pasidares? Kazkada losiau su ijungtu OpenGL tai man lagino. Pasidariau ant DX ir viskas norma.
🕐 2013-04-04 15:57 #5
Paulienis parašė:
[quote]Kentauras parašė:

Padryk pirma teksta iskaitoma kad akiu neskaudėtu.
O visu antra atisiusk .dll fixer ar kažkaippanašiau jis visus .dll trukumus tau susius.[/quote]

Taip, man irgi taip buvo. Galima tai sutaisyti manau kaip parašė Paulienis , bet aš paprasčiausiai atsisiunčiau kitą torrent'ą.
🕐 2013-04-04 19:49 #6
Nu nežinau, aš palikes ant openGL, bet man to dll manyčiau reikia, nes germany truck atsisunčiau tai iki dabar žaidžiu aš ji, o dėl euro kažkokia, nesamonė dėkui pameginsiu :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti