Laba ryta geimeriai, turiu C diske dafiga žaidimų ir nenoriu jo taip apkraut, todėl dalį jų norėčiau perkelt į D diską... Tik va ar jie man normaliai pasileis kai perkelsiu, ar galėsiu juos iš dekstop paleist? Nu kad nereiktų perašymų bereikalingų, reikia išsukt kažkaip.
Redaguota 2013-04-06 11:11
Hm kai raseis zaidimus jau galejai rasyt i d :D Dabar nezinau
Manau turetu pasileisti, bent kai man vale C diska, as persikeliau ir viskas puikiai veike.
Dauguma žaidimų turėtu normaliai paleisti, jei nepaleidžia reikia winregistre keisti nuorodas. Gali kilti problemų su patchais.
Tiesiog istrink ir isirasyk y D vietini diska, jeigu turi installus
Perkelti gali bet tada shortcut'ai neveiks kurie yra ant desktopo nes jiem yra norodyta palesti zaida is C: disko. Tad persikeles nuo desktopo visus shortcut'us istrink ir is naujo issikelk.
Visi žaidimai veiks, bet nebeliks jū registracijos. Noriu pasakyti kai bandysi juos išinstaluoti per Uninstall of change program tu ju neistrinsi, turesi tai padaryti pats su DELETE :). Pasileisti is Desktop tau reikė žaidimų failų .exe nuorodų. O jai nori ištrinti registracija neištrynus žaidimo tau reikės CCleaner programos.
Su ja labai lengva naudotis, ji nemokama ir gali dar daugiau.
Instalų neturiu, visdėlto 400 su viršum Gb žaidimų. Perkėles buvau, Shortcut pakoregavau, lengva, bet savegame ir kitas š.. nepaliko. O tvarkyt dar su jais net nesiruošiu :D. Skrop CCleaner naudoju jau labai daug metų, todėl naudotis moku ^^
Nežinojau kad turi... :) Stenguosi padėti.
Dabar žinosi :D O šiaip, pabandžius praėjo noras, visdėlto tiek savegame ir kito š.. vertingo :/
Visi seivai turėtu likti C diske, dažniausiai %appdata% arba dokumentuose.