📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Del CPU Ir RAM
5 žinutės · 1,198 peržiūros
🕐 2013-04-07 05:16 #1
Laba,turiu viena klausima.
Taigi beveik kas diena as renderinu video su sony vegas,video buna nuo 10-20gb. Ir kaip as renderinu video mano cpu pakyla nuo 0 iki 90-100%. Ir klausimas toks ar tai daro koky nors labai bloga poveiky mano ramui ir cpu? Ar gali but kad karta sudeks koks ramas ar cpu :D? Labai apie kompus nenusimanau todel ir klausiu.
🕐 2013-04-07 10:19 #2
:D:D taip ir turi but ,jei ausina gerai tai nieks nesudegs :D
🕐 2013-04-07 10:23 #3
Simpleriz parašė:
Taigi beveik kas diena as renderinu video su sony vegas,video buna nuo 10-20gb. Ir kaip as renderinu video mano cpu pakyla nuo 0 iki 90-100%. Ir klausimas toks ar tai daro koky nors labai bloga poveiky mano ramui ir cpu? Ar gali but kad karta sudeks koks ramas ar cpu :D? Labai apie kompus nenusimanau todel ir klausiu.

Taip visada buna... Nebent Pc galingesnis (kaip pas mane) ir ima tik 30-40% tai dar galiu interneta...
🕐 2013-04-07 10:25 #4
Melnikas parašė:
[quote]Simpleriz parašė:

Taip visada buna... Nebent Pc galingesnis (kaip pas mane) ir ima tik 30-40% tai dar galiu interneta...[/quote]

Mano vienas durnas klasiokas žaisdavo Minecraft'ą , kol jam render'indavo video...
🕐 2013-04-07 10:27 #5
FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]Simpleriz parašė:

Taip visada buna... Nebent Pc galingesnis (kaip pas mane) ir ima tik 30-40% tai dar galiu interneta...[/quote]

Mano vienas durnas klasiokas žaisdavo Minecraft'ą , kol jam render'indavo video...[/quote]

Nice, jam dar ji sugebejo ijungti :D as tai kai man renderino meginau MW3 tai pasileido po 5 min. krovimo, ir siek tiek lagino :D o po 10 min. nuluzo :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti